【三维设计】(通用版)2017届高三英语二轮复习 第二板块 题型三 阅读理解 细节理解题专练(一).docVIP

【三维设计】(通用版)2017届高三英语二轮复习 第二板块 题型三 阅读理解 细节理解题专练(一).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
阅读理解细节理解题专练(一) (题干加黑的为细节理解题) A (2016·大连市高三双基测试) A new “health” trend in Hong Kong sees women staring straight at the sun in the belief that it will replace their need for food and even improve their vision and sleep quality, reports Oriental Daily. The women reportedly head to the Sam Ka Village beach every evening and take off their shoes before setting their phone timers and stand to stare at the sunset — some using an umbrella to protect their skin. The concept of “sun eating” is about consuming the suns solar energy instead of food and they believe by doing so it can reduce the bodys needs. Some of the women choose to wear pinhole glasses to limit the UV rays getting to their eyes and causing permanent damage. Some of the sun-gazers (凝视太阳者) stress they are doing it for health reasons, not weight loss. “We practice sun-gazing as a substitute for eating. Some of us who have finished the practice now eat less, and others dont have to eat at all,” one woman said. She said they start by looking at the sun for up to 10 seconds on the first day, adding 10 seconds every day until they reach 44 minutes by the ninth month of practice. Hou XiangJun, a skin specialist, is concerned about the rising trend, saying high UV degree and water reflection is leading to far too much UV light absorption. “Even if painted with sunscreen (防晒霜) they can only stop five to six percent of the damage, an umbrella or a cap can only take 10-20 percent and long exposure will increase the risk of serious skin cancer,” she said. Eye experts are also concerned that it will cause some eye diseases. 1.Some women in Hong Kong become “sun-gazers” because they believe it can make them ________. A.prettier     B.eat less C.sleep longer D.use phones less 2.Which of the following statements about “sun-gazers” is TRUE according to the passage? A.They have no protection against the sun. B.Some have suffered from serious skin cancer. C.They have convinced the experts of the benefits

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档