【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 1 Europe模块综合测评 外研版必修3.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 1 Europe模块综合测评 外研版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Module 1 Europe Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分) A Are you going into skiing? Is winter your favorite time of year? If you like snow and ice, maybe you should stay at Ice Hotel in Quebec, Canada.But, you can only check in at this hotel during the winter.Why? Because this hotel is built every December.It has 32 rooms and 80 people can stay there each night.The hotel even has a movie theatre, art gallery, and church.Of course, all of these parts of the hotel are made of ice.In fact, all the furniture, art, lights, and even plates and drinking glasses are made out of ice. Because this hotel is so unusual, it is becoming very popular.People from all over the world come to the Ice Hotel to look at the fantastic ice art, drink and eat from designed ice dishes and experience the unique atmosphere.Some couples have even gotten married in the hotels ice church.But all these guests keep their winter coats on! Because of all the ice, the temperature inside the hotel is always between -2℃ and -5℃.Surprisingly, sleeping is not a problem in the freezing cold hotel rooms.Every guest gets a special cold-weather sleeping bag and some fur blankets.These keep the room cozy until morning. 1.What is the best title of this passage? A.How the Ice Hotel is built B.What makes the Ice Hotel special C.Why the Ice Hotel is made of ice D.The services of the Ice Hotel 【解析】 主旨大意题。本文介绍了加拿大魁北克省的独特的冰雪旅馆。所以B项正确;其他选项只是其中一部分。 【答案】 B 2.What cant you do in the hotel according to the passage? A.Watch a movie. B.Get married. C.Eat an interesting meal. D.Go swimming. 【解析】 细节理解题。由第一段“The hotel even has a movie theatre”可知,A项可以;由第二段第二、三两句话可知,在冰雪旅馆也可以吃饭和结婚,即B项和C项也可以;所以选D项。 【答案】 D 3.Why is sleeping NOT a problem in the hotel? A.The rooms are warm. B.The temperature is -2℃. C.The sleeping bags are warm. D.The furniture is warm. 【解析】 细节理解题。由第二段倒数第二句话“Every guest gets a special cold-weather sleeping bag and some fur blankets.”可知,在冰雪旅馆睡觉不是问题是因为睡袋和毯子都是特制的。 【答案】 C 4.What does the word “cozy” mean in the last paragraph? A.Co

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档