2019届高考英语一轮复习(浙江用B版)课件:专题十 主旨要义阅读 .pptVIP

2019届高考英语一轮复习(浙江用B版)课件:专题十 主旨要义阅读 .ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019届高考英语一轮复习(浙江用B版)课件:专题十 主旨要义阅读

However, these changes in climate and temperature arent all bad for other species of seals. Scien- tists have found that those living in warmer climates are producing more young due to the changes. Research also shows that the females are moving further to find food and water. When they are out of the reach of the governing males, they are more willing to accept the moves of other males in the group. This is good news too because it means that there will be more selection in the gene pool(基因库) for future generations. It can help seals as a species adapt to change in their natural environment more easily. The climate change problem for seals is directly linked to humans. When we take action to change what we let out into the environment, we will make positive changes for seals. However, it is going to take a very long time to reverse (彻底改变)the effects of what has already been done. 1.What does the author regard climate change for seals as? A.A double-edged sword. B.An unavoidable disaster for existence. C.A mirror of evolution. D.A requirement for more choices in the gene pool. 2.What will happen to the seals in warmer climates? A.Their number will be on the increase. B.The female seals will be in the lead. C.Their genes will change a great deal. D.The females will keep away from the males. 3.Which of the following can be the best title for the text? A.The Importance of Protecting Seals B.Seals Adaptation to Climate Change C.How Climate Change Affects Seals D.Why Seals Are Becoming Less and Less 答案???? [语篇解读] 本文是一篇说明文。文章说明了气候变化对海豹生存的影响。 1.A 推理判断题。本题中,A项意为“一把双刃剑”,意思是有好处也有坏处。文章的第一至 第三段论述的是温度升高对海豹的不利之处,而第四段则是有益之处。因此,温度的变化对海 豹有好处也有坏处。 2.A 推理判断题。根据文章第四段中的“Scientists have found that those living in warmer climates are producing more young due to the changes.”可知,在温暖的地区,海豹的幼崽会增 多,所以海豹的整体数量会增加。 易错提示 B项的意思是“母海豹将处于领先地位”。但是实际上,文章只是提到它们会走 得更远以便找到食物,并没有说它们会“处于领先地位”。C项的意思是“它们的基因将发 生巨大的变化”。文章中只是提到将会有“更大的基因库”,而不是基因的变化。D项的意 思是“雌性海豹将会远离雄性海豹”。文章中只是说由于雌性海豹会走得更远,因此它们会 变换伴侣。 3.C 主旨要

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档