- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
* * * * * * * * * * * * * Section Ⅰ Warming up and Reading—Pre-reading Step One:Warming up 1.Please match the pictures with their sayings. A.Each contribution—no matter how small—can help make a difference B.If everybody offers a little love,the world will become more beautiful. C.Give roses to others and the lasting fragrance will remain in your hand. 答案: (1)C (2)A (3)B 2.Learn more about “volunteer”. (1)When is International Volunteer Day? __________________________________________________ (2)What’s the important factors of “volunteer”? __________________________________________________ 答案: (1)December,5th. (2)①Not for rewards—esp.money and materials;②Volunteer—not forced to do so;③Not only the person but also the society and the environment benefit from it;④With participation. Step Two:Fast reading 1.Read the text,divide it into four parts,and then match the main idea of each part. Part 1:( ) A.Jo and Jenny visited Tombe’s home in the village. Part 2:( ) B.Opening of the letter and introduction to what will be talked about in the passage. Part 3:( ) C.The school where Jo worked and Jo’s work at school. Part 4:( ) D.Closing of the letter. 答案: Part 1:(1)B;Part 2:(2~3)C;Part 3:(4~8)A;Part 4:(9) D 2.Read the text and write down the main idea of the text. The text is a letter written by Jo,a young volunteer who teaches in a(n)____________school in a poor mountainous village. She writes of her experiences as a teacher and her________to the village where one of her students lives. 答案: high;visit Step Three:Careful reading Read the text and then choose the best answer according to the text. 1.Why does Jo call the high school a “bush school”? A.Because bushes are all around the school yard. B.Because the desks and chairs are all made of bush. C.Because local people there all like the name “bush” very much. D.Because the classrooms are made of bamboo and the roofs of grass. 答案: D 2.From the letter we can infer that________. A.it’s hard for Jo’s f
您可能关注的文档
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第十八章 电功率第4节 焦耳定律.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第十八章 电功率第3节 测量小灯泡的电功率.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第十九章 生活用电第2节 家庭电路中电流过大的原因.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第十九章 生活用电第1节 家庭电路.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理: 第十九章 生活用电第3节 安全用电.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理:第八章 运动和力第1课时 牛顿第一定律.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理:第八章 运动和力第2课时 惯性及其应用.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理:第八章 运动和力第2节 二力平衡.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理:第八章 运动和力第1课时 认识摩擦力及其影响因素.ppt
- 【人教版】2018年八年级下册物理:第八章 运动和力第八章 小结与复习.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 4 section 2.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 4 section 4.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 4.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 5 section 1.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 5 section 2.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 5 section 3.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 5.ppt
- 2018-2019学年高二英语人教版选修七课件:unit 5 section 4.ppt
- 2018-2019学年高二语文粤教版选修《唐宋散文选读》第1单元 1 小石城山记.ppt
- 2018-2019学年高二语文粤教版选修《唐宋散文选读》第1单元 2 黄州快哉亭记.ppt
最近下载
- 中国石化工程建设标准建设项目hse管理手册、管理程序、作业指导书_.docx VIP
- 统编版2025年专题07 修辞与仿写 五升六语文暑假专项提升试卷.pdf
- 烟气热值计算.xls VIP
- 最新ISO9001-2015质量管理体系及FCCA质量技术验厂全套文件.docx
- 升罐乙烯发生器说明书.docx
- 辽宁城市道路挖掘修复费收费标准.doc VIP
- 【中小学】上下册第二章第三节第3课时 黄河的治理和开发课件公开课教案教学设计课件.pptx VIP
- SK水环真空泵说明书.docx VIP
- 2025至2030中国动力电池回收利用产业链价值与政策环境研究报告.docx
- 人工智能有效赋能高中历史教学实践.pdf VIP
原创力文档


文档评论(0)