- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018年山东省德州市中考真题英语
二、阅读理解
阅读下列短文,然后从每小题A、B、C、D中选出能回答所提问题或完成所给句子的最佳答案。
A
When I was a child, I was a tomboy(假小子). I had a cowboy hat and cowboy boots. My brothers were two and four years older than I. We often played games together.
Once, my brothers and I fell in love with playing a game called “stealing horses”. Then my parents decided to buy my brothers guns. These were not “real” guns. Because I was a girl, I didn’t get a gun. They shot and shot at everything with their new guns. I tried to “fight” them with my bow and arrows (弓和箭). But I was still in the poor position without a gun.
One day while I was hiding behind a wall, looking out toward the fields, I felt a terrible blow to my right eye. I looked up just in time to see my brother lower his gun. Both brothers rushed to my side. My eye felt great pain and I covered it with my hand. “If you tell that to Mummy,” they said, “We will get a whipping(鞭打) from Daddy. You don’t want that to happen, do you?” I did not. “Here is a piece of wire(电线),” said the older brother, picking it up from the floor, “Say you stepped on one end of it and the other flew up and hit you.” “Yes,” I said. To be honest, I didn’t want them to be punished. So I did as my brothers told me to do.
A week after the “accident” my parents took me to see a doctor. Finally I knew my brothers were worried about my eye, so they told our parents what had happened and asked them to take me to see a doctor.
1. According to the passage, the two brothers were .
A. strict
B. clever
C. polite
D. naughty(淘气的)
解析:推理判断题。A. strict严格的;B. clever聪明的;C. polite有礼貌的;D. naughty(淘气的)。 由句子 One day while I was hiding behind a wall, looking out toward the fields, I felt a terrible blow to my right eye. I looked up just in time to see my brother lower his gun. Both brothers rushed to my side. My eye felt great pain and I covered it with my hand.可知,在一次玩耍中,哥哥用枪伤了我的眼睛,说明他们是很淘气的。故选D。
答案:D
2. What does the underlined(划线的)phrase “in the poor position” mean in Chinese
您可能关注的文档
最近下载
- “我和红领巾的故事”分享汇 课件.ppt VIP
- 2024—2025学年安徽省合肥市第四十五中学八年级上学期期中语文试卷.doc VIP
- 农村土地永久转让协议书(简单版).pdf VIP
- egi-128通道电极数字和电极名称对应关系.docx VIP
- 大学生职业生涯规划.pdf VIP
- there-be-句型讲解与练习.ppt VIP
- 清洁生产教材.ppt VIP
- 【一诊】绵阳市高三2022级(2025届)第一次诊断性考试政治试卷(含标准答案).docx
- 【一种新型软体仿生机器人的结构设计8200字】.docx VIP
- 《民航安全检查(安检技能实操)》课件——第五章 服务、礼仪基本知识.pptx VIP
原创力文档


文档评论(0)