logo

您所在位置网站首页 > 海量文档  > 教育文化 > 教育文化

2016高考(浙江、江苏)英语二轮复习检测:第二部分 题型专题突破 专题二 阅读理解 第四讲典题在线知能提升 Word版含答案.doc 3页

本文档一共被下载: ,您可全文免费在线阅读后下载本文档。

  • 支付并下载
  • 收藏该文档
  • 百度一下本文档
  • 修改文档简介
全屏预览

下载提示

1.本站不保证该用户上传的文档完整性,不预览、不比对内容而直接下载产生的反悔问题本站不予受理。
2.该文档所得收入(下载+内容+预览三)归上传者、原创者。
3.登录后可充值,立即自动返金币,充值渠道很便利
特别说明: 下载前务必先预览,自己验证一下是不是你要下载的文档。
  • 上传作者 摇曳在风尘(上传创作收益人)
  • 发布时间:2020-01-13
  • 需要金币200(10金币=人民币1元)
  • 浏览人气
  • 下载次数
  • 收藏次数
  • 文件大小:114 KB
下载过该文档的会员
你可能关注的文档:
PAGE PAGE 2 A As a young man,Al was a skilled artist,a potter with a wife and two fine sons.One night,his older son developed a severe stomachache.Thinking it was only some common intestinal(肠的) disorder,neither Al nor his wife took the condition very seriously.But the boy died suddenly that night. Knowing the death could have been avoided if he had only realized the seriousness of the situation,he always felt he was guilty.To make matters worse,his wife left him a short time later,leaving him alone with his six-year-old younger son.The hurt and pain of the two situations were more than Al could stand,and he turned to alcohol for help.In time,Al became an alcoholic. As the alcoholism progressed,Al began to lose everything he possessed—his land,house,etc..Finally Al died alone in a small bar.Hearing of Al’s death,I thought,“What a totally wasted life! What a complete failure!” As time went by,I began to revalue my earlier rough judgment.I knew Al’s now adult son,Ernie.He is one of the kindest,most caring,and most loving men I have ever known.I saw the love between Ernie and his children,thinking that kindness and love had to come from somewhere. I hadn’t heard Ernie talk much about his father.One day,I worked up my courage to ask him what on earth his father had done so that he became such a special person.Ernie said quietly,“As a child until I left home at 18,Al came into my room every night,gave me a kiss and said,‘Love you,son.’.” Tears came to my eyes as I realized what a fool I had been to judge Al as a failure.He had not left any material possessions behind.But he had been a kind and loving father,and left behind his best love. 【解题导语】 这是一篇记叙文,一个在作者眼中极其失败的人却是一位伟大的父亲,并且培养出了一个极其善良且充满爱心的儿子。 1.What directly made the author think of Al as a failure? A.His losing everything and his life. B.His older son’s death. C.His strong addiction to alcohol. D.His wife’s divorcing him. 解析:选A。细节理解题。根据第三段中的“As the alcoholism progressed,Al began to lose everything he possessed—h

发表评论

请自觉遵守互联网相关的政策法规,严禁发布色情、暴力、反动的言论。
用户名: 验证码: 点击我更换图片

“原创力文档”前称为“文档投稿赚钱网”,本站为“文档C2C交易模式”,即用户上传的文档直接卖给(下载)用户,本站只是中间服务平台,本站所有文档下载所得的收益归上传人(含作者)所有【成交的100%(原创)】。原创力文档是网络服务平台方,若您的权利被侵害,侵权客服QQ:3005833200 电话:19940600175 欢迎举报,上传者QQ群:784321556