网站大量收购独家精品文档,联系QQ:2885784924

高考英语一轮复习 专题三 阅读理解 考点二十一 说理议论类(含解析).docVIP

高考英语一轮复习 专题三 阅读理解 考点二十一 说理议论类(含解析).doc

  1. 1、本文档共18页,可阅读全部内容。
  2. 2、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
  3. 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  4. 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  5. 5、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  6. 6、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  7. 7、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  8. 8、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE 1 - 考点二十一 说理议论类 A 限时7分钟 I recently came in contact with celebrity magazines. My family isnt one to give money for pictures of skinny, drunk celebrities with paragraphs about their relationships and shopping cart times. Thus, I was excited to finally get a chance to read about other peoples attractive yet troubled lives. Right away I noticed how each magazine seemed to be a copy of the other. They had headlines and pictures that were almost the same. Still, the pictures of perfectly constructed faces with cute designer outfits going on with their daily lives made me read on. Wait, celebrities taking their dogs for a walk? Spending an afternoon at a park? All of these things seemed so ordinary—things my own family and I do together often. I suddenly realized how unextraordinary the people in these magazines were. They are simply normal people who happen to have a cool job and much money. For some reason, pictures of them doing things like buying milk at the store appeal to millions of readers. Then, when these regular people mess up, their mistakes are painted onto hundreds of newspapers and Internet sites. What if every time we made a mistake, it was made public? Have you ever failed a test? Imagine seeing pictures of you on the front of a newspaper with headlines like, “Regular Schooling Isnt Enough”. Youd be embarrassed. Now, Im not necessarily taking the celebritys side. Im more realizing the fact that these people we are crazy about are just ordinary human beings with many photographs following them around. Role models? Id think not. Personally, Id rather look up to people in any community who have accomplished a lot instead of an ordinary person walking his dog in Berverly Hills. 1.What do we know about the authors family? A.They admire celebrities very much. B.They often buy celebrity magazines. C.They are not interested in celebrities. D.They are curious about the life of celebrities. 答案:C 推理判断题。根据第一段第二句可推知,作者家人对名人的八卦新闻不感兴趣,故选C。 2.What does the author

您可能关注的文档

文档评论(0)

188****7976 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档