

# PEEDACE PEEDACE PEEDACE PEEDACE PEEDACE PEEDACE



## I.单词拼写

1.India has a very large number of <u>fluent</u>(流利的) English speakers because Britain once ruled India.

2.It is our <u>responsibility</u>(责任) to learn advanced science and technology to build our country.

**3**.The solar power can serve as a better move towards the <u>solution</u> to the problem of energy shortage.

4.A lot of <u>teenagers</u> (青少年) stood around the stage door to have a look at their favourite actor.



5.A <u>g</u> greenhouse is a glass building that traps heat so plants can be grown inside even in cold weather.

6.Susan had quit her well-paid job and was working as a <u>volunteer</u> (志愿者) in the neighbourhood when I visited her last year.

7.The university's Chinese <u>literature</u> (文学) major is perfect for you

where you can learn Chinese history and culture.

8.As for me,I'm interested in basketball since it has been giving me strength to face the <u>challenge</u> (挑战) in my life.

# II.单句语法填空

 1.Almost ten years have passed since I graduated from Shandong

 University.

2.Our monitor debated <u>with</u> our maths teacher on the solution to the problem in class.

**3**.The earliest colonists found many forests and <u>suitable</u> (suit) soil with enough rainfall.

4. <u>Compared</u> (compare) with his sister, Jerry is more easily troubled by relationship problems.



5.When she first came to the grassland,she found it hard to get used to <u>living</u> (live) there.

6. The government encourages farmers to grow corn instead of rice

<u>to improve</u> (improve) water quality.

7.The little baby whale was <u>obviously</u> (obvious) stuck and could not move and his life was in danger.

8. The teacher blamed me yesterday afternoon for not having cleaned <u>up</u> the classroom.



## Ⅲ.单句写作

part

1.为了增强体质,我强烈建议你参加一些户外活动。(recommend that...)

To build up your health, I strongly recommend that you should take <u>\_\_\_\_\_</u>some outdoor activities.

2.当他住在那个村子里的时候,约翰无私地和村民们分享他拥有的一切。 (whatever)

While staying in the village, John unselfishly shared whatever he had with the villagers.



- 3.为了丰富知识,我姐姐报名参加远程学习课程。(sign)
- In order to enrich her knowledge,my sister <u>signed</u> <u>up</u> <u>for</u> a distance-learning course.
- 4.你能再次参观天津,以便我们可以再次见面吗?(so that)
- Will you please pay a visit to Tianjin again <u>so</u> <u>that</u> <u>we</u>
  - can meet again?
- 5.每次回到这里,他都十分快乐,心满意足。(whenever)
  - Whenever he returns here ,he is happy and contented.





#### Ⅳ.阅读理解

#### **Youth Woodworking**

This camp gives students the opportunity to explore creating objects from their own imagination. They will learn how to move from an idea, to a drawing, and then to something out of wood. They will also be given opportunities to give constructive encouragement to each other while working independently and in pairs.

A



#### Woodworking 101

This class will teach students basic woodworking skills and some safety rules. They will work on simple projects, such as a stepstool(梯凳) or a small box, following a specific design. Besides, students will learn the basics of reading a pattern, measuring out the pattern and putting it all together. By the end of the week, they will have an awesome complete project to bring home. (6-12 years old)

Monday-Friday 9 am-4 pm;Member:\$350,Non-member:\$400 Session 1:June 27-July 1

Session 2: July 25-29



## Quick and daring

Design,build and try out a boat of your own imagination.Students will work in teams to design and build a boat that will carry your team across the waters of Lake Union on Launch Day.In addition to basic woodworking skills,students will learn the principles of boat design,how to create scale drawings and models,as well as the basic principles of boat construction.(13-19 years old)

Monday-Friday 9 am-4 pm;Member:\$450,Non-member:\$500 Session 1:July 4-8 Session 2:August 1-5 Session 3:August 22-26

I II III IV V VI

#### Requirements

No woodworking or boatbuilding experience is required for our camp.Students should wear long trousers,close-toed shoes,and clothing that may be permanently stained(玷污) by paint and glue.And remember to bring some snacks since lunch is not provided.

【语篇解读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了一个木工课程训练营的相关情况。



**1**.What can we learn about Woodworking 101?

A.It is intended for beginners.

B.It runs from June to August.

C.It teaches students to design.

D.It takes place on Lake Union.

答案 A

解析 推理判断题。根据Woodworking 101部分中的"This class will teach students basic woodworking skills(本课程将教授学生基本的木工技能)"以 及年龄限制"6-12 years old"可知,这个木工课程是为初学者设计的。

#### I II III **V** V VI

2.How much should a pair of twin members pay for a boatbuilding course?A.\$700. B.\$800.

C.\$900. D.\$1,000.

答案 C

解析 细节理解题。根据Quick and daring部分中的"Design, build and try out a boat of your own imagination.(设计、建造并测试你自己想象中的一艘船。)"和"Member:\$450(会员:450美元)"可知,一对双胞胎会员学习造船的话,只 需支付900美元。

#### I II III IV V VI

- **3**.What is required of students?
- A.They must work independently.
- B.They should take some food for lunch.
- C.They need to wear T-shirts and shorts.
- D.They have to be experienced in woodworking.

答案 B

解析 细节理解题。根据Requirements部分中的"And remember to bring some snacks since lunch is not provided.(记得带点零食,因为不提供午餐。)"可知,由于该训练营并不提供午饭,所以学生们需要自带食物。

## I II III IV V VI

#### (2023·广东惠州高一期中)

As I walked into the primary school,I looked down at my new Mary Jane shoes—I wanted to be anywhere in the world but Fountain Inn Elementary School.

B

I stood at Mrs Blackstone's door. The door suddenly opened to the sing-song voice of Mrs Blackstone, my new fifth grade teacher. "We've been waiting for you!" she said in an unusually high voice.



Over the next few days, Mrs Blackstone found me a new best friend and helped me join a choir(合唱团).During history lessons, as I didn't want to speak in front of the class, she would have me stand up to <u>address</u> my classmates. She made me smile and feel much relaxed in the new environment. One spring afternoon, Mrs Blackstone asked me to stay after class. "I'd like to speak with you, Amanda." My mind raced. Had I made a bad grade? Had I hurt someone's feelings?

"Are you enjoying your new school?" she asked.



"I want to tell you something, between you and me, not to be shared with anyone else." "Okay." My throat all of a sudden felt very dry.

With her eyebrows(眉毛) raised, she said, "I see something special in you. The way you communicate with others, the kindness you show—I think you have great potential(潜力) to be someone very important."

I listened carefully to every word."I've been a teacher for over 25 years.I can see it.But you must believe in yourself.That's very important.Remember that and you'll go far."

Her voice was music to my ears that day.I walked out,but looking straight ahead with my head high.My teacher saw something special in me!

## I II III 🚺 V VI

以上内容仅为本文档的试下载部分,为可阅读页数的一半内容。如要下载或阅读全文,请访问: <u>https://d.book118.com/945132103113012003</u>