- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015届高三英语一轮跟踪训练:人教版必修4 Unit3 A taste of English humour
Ⅰ.品句填词
A)根据句意及汉语提示,写出所缺单词。
1.Mark Twain was a ____________(幽默的) writer and his works always make readers laugh.
答案:humourous
2.Because of the war,many people became ____________(无家可归的) in Libya.
答案:homeless
3.The ____________ (喝醉的) driver was punished severely by the police.
答案:drunk
4.The thief ____________(溜进) into the house without anyone noticing him.
答案:slid
5.Seeing my arrival,he came over and ____________(低语) something in my ear.
答案:whispered
B)在句中空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式(不多于3个单词)。
6.Neither the teacher nor the students are content ____________ the result of the experiment.
答案:with
7.The leader said that these young girls were not up ____________ their jobs.
答案:to
8.The three young men were badly ____________ ten years ago,but now they are millionaires.
答案:off
9.The airport manager said there was no apparent ____________ (explain)for the crash.
答案:explanation
10.____________(fortunate),we have seen too many cheats in our life,which made some of us lose confidence to our society.
答案:Unfortunately
Ⅱ.选词填空 用方框中短语的适当形式完成下列句子。
feel content with;up to now;in between;be remembered as;badly off;in search of;break into;cut off;star in;pick out 1.I found that all the old houses I remembered were difficult to ____________in my village.
答案:pick out
2.Everybody thought this young actor would have a bright future after he ____________two films.
答案:starred in
3.A man travels the world over ____________what he needs and returns home to find it.
答案:in search of
4.I spent my holiday in the countryside last summer and I ____________ my life there.
答案:felt content with
5.William Shakespeare ____________one of the best writers of all time.
答案:is remembered as
6.In winter,the town is often ____________because of heavy snow.
答案:cut off
7.If you enter the world knowing you are loved and you leave the world knowing the same,then everything that happens ____________can be dealt with.
答案:in between
8.The policeman took the thief by
您可能关注的文档
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修八 Unit 3 Inventors and inventions.doc
- 2015届高考英语一轮复习人教版单元卷综合测试 (12).doc
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修八 Unit 4 Pygmalion.doc
- 2015届高考英语一轮复习人教版单元卷综合测试 (13).doc
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修八 Unit 5 Meeting your ancestors.doc
- 2015届高考英语一轮复习人教版单元卷综合测试 (14).doc
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修六 Unit 1 Art.doc
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修六 Unit 2 Poems.doc
- 2015高考英语(浙江专用)一轮单元基础测试:选修六 Unit 4 Global warming.doc
- 2015届高考英语一轮复习人教版单元卷综合测试 (15).doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 Canada“The True North”单元达标测试 新人教版必修3.doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 Meeting your ancestors单元达标测试 新人教版选修8.doc
- 2015届高三英语一轮跟踪训练:人教版必修4 Unit4 Body language.doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 Music单元达标测试 新人教版必修2.doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 Nelson Mandela a modern hero单元达标测试 新人教版必修1.doc
- 2015届高三英语一轮跟踪训练:人教版必修4 Unit5 Theme parks.doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 The power of nature单元达标测试 新人教版选修6.doc
- 2015届高三英语一轮跟踪训练:人教版必修5 Unit1 Great scientists.doc
- 2015届高考英语一轮复习 Unit 5 Theme parks单元达标测试 新人教版必修4.doc
- 2015届高考英语一轮复习Unit 5 First aid单元达标测试 新人教版必修5.doc
文档评论(0)