2015中考复习研讨课阅读理解及任务性阅读学案.docVIP

2015中考复习研讨课阅读理解及任务性阅读学案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015中考复习研讨课阅读理解及任务性阅读学案

2015中考英语专题复习:阅读理解与任务型阅读 班级 学号 姓名 等第 【学习目标】 1.To learn the skills and methods of doing a reading comprehension and a task-based reading. 2.To discuss the similarity and difference between Reading Comprehension and Task-based Reading. 【】【课堂互动】 ’s the main idea of Paragraph 5? A. He changed the world a lot. B. What Jobs workers and family members thought of him. C. He never got into any trouble. D. Steve Jobs was too busy to care about his children. ( )3.Whats the meaning of the word, bad-tempered? A. 固执的 B. 古怪的 C. 坏脾气的 D. 讨厌的 ( )4.According to the passage,why was he an American hero? A. Because he developed lots of Apple products. B. Because he set up the Apple computer company. C. Because he devoted himself to the area of computer. D. Because he wasnt defeated after several ups and downs. Task 2: Introduce the 4 types of questions Task 3: Have a group PK to name the types of the given questions Task 4: Learn about the skills to deal with the 4 types of questions 1 Looking for details (细节理解) 2 Guessing meanings (词义猜测) 3 Finding out the main idea (主旨大意) 4 Inferring a conclusion (推理判断) Task 5: Challenge yourself (独立完成下面的阅读理解,在文中标记圈划出信息点) Whats going to happen in the future? Will robots control our planet? Will computers become smarter than us? Not likely. But here are some things that scientists say are most likely to happen in 10 to 30 years from now, according to the BBC. Digital money We used to pay with cash for everything we bought. Now when we use a credit card to shop online, money is spent without us seeing it. That means we are already using digital money. Using a card is much easier than searching our pockets for change. It is also safer than carrying a lot of cash. When ATM cards were first introduced, they were not accepted everywhere. But now its hard to live without them. Its

文档评论(0)

zilaiye + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档