- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
东师范英语程与教学论16秋在线作业3免费答案
:1cd87922-22af-4d71-987d-7318e3b8650a
:3a4d3e17-588a-421d-ae27-7c1af686f410
英语课程与教学论16秋在线作业3
1:()utilize group of subjects in research. This method can also be used in experimental research.
A:A group study
B:Teaching journal
C:Lesson report
D:Action research
正确答案:A
2:If a writing task is more general (for example, developing informal letter writing skills), then what is the best approch of correction?
A:teacher-guided correction
B:group correction
C:focus correcting
正确答案:B
3:For most people the term ”curriculum” includes those act activities that education have devised for _ ,which are represented in the form of a written document .
A:teachers
B:designers
C:learners
D:students
正确答案:C
4:Which expression about eliciting is incorrect?()
A:Eliciting involves the class by focusing students’ attention and making them think.
B:Eliciting encourages students to draw on what they already know or partly know.
C:Eliciting takes less time than straightforward presentation of new language.
D:Eliciting g
正确答案:C
5:Which of the following errors are caused by interference errors().
A:although…but…
B:performent
C:goed
D:toothes
正确答案:A
6:A () activity is used where the whole set of information is not revealed until all students have performed their part of the task.
A:jigsaw
B:gap-filling
C:hungman
D:bingo
正确答案:A
7:In your opinion, which one is the most typical macro planning ().
A:unit planning
B:half a semester planning
C:one semester planning
D:whole course planning
正确答案:D
8:()is an intensive study of a specific individual or specific context, which is usually based on the assumption
A:Action research
B:Teaching journal
C:Lesson report
D:A case study
正确答案:D
9:Look at the following words, which one of the follow options is an example of anagram. ___________
A:flow-fowl
B:man-mean
C:hive-live
D:hear-her
正确答案:A
10:One of the principles of the Direct Method is that classroom instruction was conducted exclusively in the ()language.
A:native
B:another new
C:target
您可能关注的文档
- 世界近代史习知识要点1.doc
- 世界近代史纲 整理版.doc
- 世界近代史纲(整理版).doc
- 世界近代史题(高三二轮).doc
- 专题复习 为主体归类.doc
- 世界近代史题____01_步入近代(学生版).doc
- 世界近代史试知识汇总.doc
- 世界近代现史下册第4章 02战后的主要资本主义国家.doc
- 世界近代现史下册第4章 两极格局下的世界——06亚洲经济的发展.doc
- 专题2_微物的培养与应用.doc
- 新员工岗前安全培训信息课件.pptx
- (议题式教学)5.2凝聚价值追求课件-2025-2026学年初中道德与法治九年级上册.pptx
- 人教 语文 七年级 上册《12.《论语》十二章 第1课时》课件.ppt
- 人教 语文 七年级 上册《13. 纪念白求恩 第1课时》课件.ppt
- 人教 物理 九年级 下册《18.2电功率》课件.pptx
- 郊游的安全课件.ppt
- 新员工岗前安全培训动漫课件.pptx
- 2026年一级建造师之一建市政公用工程实务考试题库500道附完整答案(必刷).docx
- 人教 语文 七年级 上册《14. 回忆我的母亲 第1课时》课件.ppt
- 人教 语文 七年级 上册《19. 大雁归来 第1课时》课件.ppt
文档评论(0)