- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2016-2017学年高一英语人教版必修一课时作业21SectionⅠWarmingup含答案
高考资源网( ),您身边的高考专家
欢迎广大教师踊跃来稿,稿酬丰厚。
高考资源网( ),您身边的高考专家
欢迎广大教师踊跃来稿,稿酬丰厚。
课时作业(五) Unit 2 English around the world
Section Ⅰ Warming up Reading—Pre-reading
Ⅰ.阅读理解
A
My mother always told us there is no use crying over spilled milk.That means you should not get angry when something bad happens and cannot be changed.She also told us you have to break some eggs to make an omelet (煎蛋卷).This means you have to do what is necessary to move forward.
My mother believed you are what you eat.A good diet is important for good health.She would always give us healthy food.She liked serving us meat and potatoes for dinner.The meat and potatoes can also mean the most important part of something.It describes someone who likes simple things.
People always said my father was the salt of the earth,because he would never pour salt on a wound (伤口),or make someone feel worse about something that was already a bad experience.However,sometimes he told us a story that seemed bigger than life.So we had to take it with a grain (粒) of salt.That is,we could not believe everything he told us.
My manager at work does not always know what is going on in our office.Yet she is right about one thing:there is no such thing as a free lunch.Something may appear to be free,but there may be a hidden cost.When we fail to see problems at work,the manager tells us to wake up and smell the coffee.We need to pay more attention and fix the problem.I once made a big mistake at the office and felt silly.I had egg on my face.
Over the weekend,my friend invited me to watch a football game on television.But I do not like football.It is not my cup of tea.
I hope I have given you food for thought,that is,something to think about.
语篇解读 本文是记叙文。文章用讲故事的形式介绍了与“吃”相关的英语习语和俚语。
1.When problems came up,the author’s mother told them to________.
A.give up B.hurry up
C.be careful D.keep calm
解析: 细节理解题。根据第一段作者母亲常说的“there is no use crying over spilled milk”(洒了牛奶,哭也枉然)可知,母亲认为当遇上糟糕或不能改变的事情时,不要生气,要保持冷静。
答案: D
2.Which of the foll
文档评论(0)