2015-2016高中英语 Unit 1 Breaking records Warming UpPre-readingReading Comprehending课后演练(含解析)新人教版选修9.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 1 Breaking records
Section Ⅰ— Warming Up,Pre-reading,Reading Comprehending
一、根据汉语或首字母提示写出单词的适当形式
1.The journey took (大约)seven hours.?
答案:approximately
2.Failure brought me back to (现实).?
答案:reality
3.Don’t be too (严厉)on him—he was trying to help.?
答案:tough
4.It was an (非常)difficult and dangerous task.?
答案:extremely
5.She was (状况不佳)and could not play in the big match.?
答案:unfit
6.He (驱策)his horse forward.?
答案:urged
7.The first part of the plan has been (完成).?
答案:accomplished
8.These technological developments were hardly (想象的)30 years ago.?
答案:imaginable
9.She d all her life to scientific research.?
答案:devoted
二、根据句意使用恰当的词填空
1. volleyball is her main focus,she’s also great at basketball.?
答案:While/Although
2.The fact that people are afraid to go out at night is often a result of perceived(感知的)danger rather actual danger.?
答案:than
3.I’m going to London and my sister’s going as .?
答案:well
4.Smith’s jacket looked just the same as Jack’s,but it cost twice as as his.?
答案:much
5.The boy can speak English as well his elder brother,and his written work is just as excellent.?
答案:as
6. life began on the earth is one of the biggest puzzles to scientists.?
答案:How
三、用所给词的适当形式填空
1.A teacher’s (devote)to education is worth great respect of the whole society because it brings benefits to the development of society.?
答案:devotion
2.My camera can (adjust)to take pictures in cloudy or sunny conditions.?
答案:be adjusted
3.The audiences are (fascinate)by the performance of the (fascinate)Super Girls.?
答案:fascinated;fascinating
4.Though (urge)to go to bed many times,the little boy just turned a deaf ear and fixed his eyes on the cartoons.?
答案:urged
5.I prefer to stay at school rather than (go)home.?
答案:go
6. (bring)up in a poor family made Jack very hardworking when he was still young.?
答案:Being brought
7.The headmaster has promised us that we shall get informed (minute)the results of the exam come out.?
答案:the minute
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Warming-up & Reading》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《考点循环训练》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”单元综合测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”综合知识检测课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 综合质量测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 4.2《Sharing Learning about anguage & Using Language》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 4.2《Sharing Learning about Language& Using Language》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 4.3 Body language Learning about Language & Using Language课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 4.3 Films and film events Task & Project Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 4.3 Films and film events Task & Project课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Breaking records Warming UpPre-readingReading & Comprehending课件 新人教版选修9.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Breaking records单元测评(含解析)新人教版选修9.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Grammar Word同步讲练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Part Ⅱ Learning about Language课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Part Ⅱ Learning about Language双基限时练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Part Ⅲ Integrating Skillsguage双基限时练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world PartⅠWarming Up & Reading课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world PartⅠWarming Up & Reading双基限时练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Period 1 Reading课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 1 Festivals around the world Period 2 Vocabulary课件 新人教版必修3.ppt
原创力文档


文档评论(0)