2018年春外研版英语中考基础复习课件:九年级(上)阶段检测 (共69张PPT).ppt

2018年春外研版英语中考基础复习课件:九年级(上)阶段检测 (共69张PPT).ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
2018年春外研版英语中考基础复习课件:九年级(上)阶段检测 (共69张PPT)

5.Which is the best title of the passage? A.Sailing roof B.Travelling in Sydney C.The Sydney Opera House D.The opening of the Sydney Opera House 【解析】全文都是在介绍悉尼歌剧院。故答案为C。 【答案】C 6.Why does the writer think Uncle Bruce is a hero? A.He is rich and smart. B.He is good at fixing broken things. C.He always tries his best to help others. 【解析】由第一段中的第二、三句可知答案为C。 【答案】C 7.How many children were there in Uncle Bruces family when he was a child? A.Five. B.Four. C.Three. 【解析】由第一段中的最后一句可知答案为A。 【答案】A 8.What does Uncle Bruces father do? A.He is a shopkeeper. B.He is a farmer. C.He is a worker. 【解析】由第一段中的第四句可知答案为C。 【答案】C 9.Which is TRUE according to the passage? A.Uncle Bruce owns four repair shops. B.Uncle Bruce forgets the days when he had nothing. C.It took Uncle Bruce about 20 years to become a successful shopkeeper. 【解析】由第二段最后一句可知,C项表述正确。 【答案】C 10.Which can be the best title for this passage? A.A successful shopkeeper B.Uncle Bruce—my hero C.Lets help each other 【解析】本文介绍了作者心目中的英雄——Uncle Bruce。故适合本文的最佳标题是B。 【答案】B 11.How much of telephone communication is from the words you use? A.20%. B.40%. C.60%. D.80%. 【解析】由第一段倒数第二句中的and only 20% is from the words you use.可知答案选A。 【答案】A 12.What can people do to reduce their nervousness on the phone? A.Gesture wildly. B.Move around. C.Raise their voices. D.Make facial expressions. 【解析】由Movement一段中的内容可知,如果感到紧张,可以站起来走动缓解紧张。 【答案】B 13.How can pauses help people talk on the phone? A.The speaker can show he is friendly. B.The speaker can tell more information. C.The listener will feel confident and in control. D.The listener will have time to understand the words. 【解析】由Pauses一段中的第三句可知选D。 【答案】D 14.What is the passage mainly about? A.How to control the speed of your speech. B.Different good ways of talking on the phone. C.Reasons of making gestures while talking. D.How to improve communication among friends. 【解析】由文章内容可知,文章主要介绍了打电话时改进说话方式的六点建议。故选B。 【答案】B 15.What is the writers opin

您可能关注的文档

文档评论(0)

1176311148 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档