(新教材)2022版人教版英语选择性必修第一册分单元分课时全册同步练习+单元测试+综合测试.doc

(新教材)2022版人教版英语选择性必修第一册分单元分课时全册同步练习+单元测试+综合测试.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
(新教材)2022版人教版英语选择性必修第一册分单元分课时全册同步练习+单元测试+综合测试

PAGE Section Ⅰ Reading and Thinking (1) 阅读理解 A Malala Yousafzai is a Pakistani student and education activist who began speaking out for girls’ education at the age of 11. After surviving an assassination(暗杀) at the age of 15, she co-founded the Malala Fund(基金会) with her father to create a world where girls everywhere could be educated without fear. Her fund supports every girl’ s right to 12 years of free, safe, quality education and works mainly in countries such as Pakistan, Afghanistan, India and Nigeria. Malala believes girls are the best investment(投资) in the future peace and further development of our world. It will never be a wrong choice to spend money on girls. In 2014 the Norwegian Nobel Committee awarded Kailash Satyarthi and Malala Yousafzai the Nobel Peace Prize for their fight against the suppression(镇压) of children and young people and for the right of all children to education. Malala became the youngest-ever Nobel Peace Prize winner. Accepting the award, Malala said, “This award is not just for me. It is for those forgotten children who want education. It is for those frightened children who want peace. It is for those voiceless children who want change.” In her new picture book, Malala’s Magic Pencil, Malala returns to her childhood to teach young readers about the importance of hope, believing in magic, and making the world a better place. Malala’s first book, her personal life story co-written with Christina Lamb,I Am Malala: How One Girl Stood Up for Education and Changed the World, was published in 2013. She is also the subject of the 2015 film He Named Me Malala. 1. What’s the purpose of the Malala Fund? A. To improve girls’ safety. B. To get young girls to school. C. To improve people’s living conditions. D. To win women lifelong education rights. 解析:细节理解题。由第一段中的“... she co-founded the Malala Fund with her father to create a world where girls everywhere could be educated without fear.”可知,这个基金会旨在让女孩能够进入校园接受教育。 答案:B 2. Which of the followin

文档评论(0)

有点 + 关注
实名认证
内容提供者

教师资格证持证人

有点

领域认证该用户于2023年03月09日上传了教师资格证

1亿VIP精品文档

相关文档