(通用版)小升初英语知识专项训练(阅读)阅读理解—其他话题(含解析).docxVIP

  • 1
  • 0
  • 约2.35万字
  • 约 25页
  • 2021-06-21 发布于江苏
  • 举报

(通用版)小升初英语知识专项训练(阅读)阅读理解—其他话题(含解析).docx

精品 Word 可修改 欢迎下载 精品 Word 可修改 欢迎下载 精品 Word 可修改 欢迎下载 小升初专项训练 阅读理解--其他话题 基础题 一、第I卷 1.阅读短文,回答问题。正确的写T, 错误的写F。 This is an English school. There are children’s paintings on the walls. There are lots of games. English children can have fun at break time. They study hard. They do homework every day. ( ) (1).This is a Chinese school. ( ) (2).There are children’s paintings on the desk. ( ) (3).They study hard. ( ) (4).They do homework every day. ( ) (5).There are lots of books. 2.阅读理解,判断正误。对的打√错的打╳。 There are many teachers in our school. They are all nice. Mr. Wang is our Chinese teacher. Our English teacher is Miss Li. She speaks English well. Our P.E. teacher is a young man. He’s very tall. His name is Wu Jun. ( ) (1). Our Chinese teacher is Mr Wang. ( ) (2). Mrs Li is our English teacher. ( ) (3). Our art teacher is Wu Jun. ( ) (4). Wu Jun isn’t tall. ( ) (5). They are all good teachers. 3.阅读短文,选择正确答案。 I have a happy family. There are four people in my family. They are my father, my mother, my sister and I. My father is a doctor. He likes to eat rice and meat. My mother is a housewife. She likes to eat vegetables. My sister and I are pupils. We like to eat noodles and chicken. ( ) (1). How many people are there in your family? A. Four. B. Five. C. Three. ( ) (2). What does your mother like to eat? A. Vegetables. B.Noodles. C.Rice ( ) (3). What does your father do? A. A driver. B. A doctor. C. A teacher. ( ) (4). What do my sister and I like to eat? A. Noodles. B. Chicken. C. A and B. 4.阅读理解,根据短文内容回答后面的问题。 Hello ! My name is Chen Jie. I have a new English teacher. His name is Tom. He is from China. He is tall and young. He is very kind to us. His favourite colour is black. He often wears black shoes. His class is so funny. He likes us very much. I also like my English teacher. (1).Who is Chen Jies new English teacher? ________

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档