2014-2015学年人教版高中英语选修15英语练习题.pdfVIP

2014-2015学年人教版高中英语选修15英语练习题.pdf

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
语 篇 提 能 Ⅰ.阅读理解 This is not a diet. Its a simple way to lose weight. And you dont even have to give up the food you love or join a gym. You just follow some habits that thin people have. Keep them, and youll become thin. (1) Wake up When you wake up in the morning, sit up slowly without using your hands. With legs straight out, bend (弯曲) forward until you feel sore in your back. It will burn about 10 calories (热量单位:卡路里) . (2) Start with soup When you have a meal, order a clear soup, and have it before having the main food. In this way, youll feel fuller, so youll eat less when the main food comes. (3) An apple (or more) a day Apples are full of fiber (纤维) and water, so your stomach will want less. The study shows that people who eat at least three apples a day can lose weight. (4) Stand up and walk around Every time you use the mobile phone, stand up and walk around. Heavy people sit on average (平均) two and a half hours more each day than thin people. This skill is very important as standing up and walking around will burn 50 or more calories. Use these skills, and you will have a big weight loss. 1.What should we have first if we want to eat less main food? A. Ice cream. B. Soup. C. Salad. D. Cheese. 答案与解析 B 细节理解题。根据短文中建议(2) 可知,饭前喝点汤, 可以减少主食的摄入,能达到减肥的目的。 2 .Why does eating apples make ones stomach want less food? A. Because apples are full of fiber and water. B. Because apples are sour. C. Because apples are delicious. D. Because only apples are filled with calories. 答案与解析 A 细节理解题。根据建议(3) 可知,苹果中含有大量的 纤维和水,多吃苹果可以减肥。 3 .Whats the purpose of the passage? A. To give some advice on how to lose weight. B. To advise people to eat apples every day. C. To tell people how

您可能关注的文档

文档评论(0)

zhendongwei + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档