- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2009年4月全国自考英语(一)真题一、Vocabulary and Structure(10 points,1 point for each)
1. I _____him 150 dollars and must pay him back tomorrow.
A. lend
B. borrow
C. owe
D. own
答案:C
2. We all know about the_____ that smoking can do to our health.
A. hurt
B. injury
C. harm
D. wound
答案:C
3. The house consisted _____ three bedrooms, a kitchen, and a bathroom.
A. by
B. in
C. about
D. of
答案:D
4. Jane is restless; she is _____ an important phone call from her parents.
A. waiting
B. expecting
C. hoping
D. wishing
答案:B
5. Round the corner was a building _____ windows were all broken.
A. with its
B. whose
C. which
D. those
答案:B
6. We______to go to the supermarket because we had plenty of food.
A. needn‘t
B. don‘t need
C. needed not
D. didn‘t need
答案:D
7. Thereis no point______ taking French lessons if you dont want to learn the
language.
A. at
B. in
C. on
D. of
答案:B
8. Finding Harriets house ______ to be more difficult than Nick had expected.
A. turned in
B. turned up
C. turned over
D. turned out
答案:D
9. When we returned from our vacation, our nextdoor neighbors were ______ a new
garage built.
A. having
B. going
C. making
D. putting
答案:A
10. I would very much ______ to visit some of the places that I have been reading
about.
A. like
B. enjoy
C. delight
D. appreciate
答案:A
二、Cloze Test(10 points,1 point for each)
1. In the past, American families tended to be quite large. Families with five or
more children were 1. Over the years the size of the family has 2. One reason for
this is an increase in the cost of living. 3 average, children attend schools for
more years than they used to. 4, children nowadays are better dressed and have more
money to 5 on entertainment. Parents usually take the responsibility for all the
expenses.
At the same time, families are less close than they 6. The divorce rate is now on
the rise. The breakup of the family occurs 7 the parents divorce. A lot of children
in the United States live part of their young lives with only one parent. Broken
families
原创力文档


文档评论(0)