- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
东师范英语程与教学论16秋在线作业1免费答案
:19b84983-6f9d-4e94-a062-f825abf4269b
:46ae362f-c946-44eb-9147-057ce7ef3546
英语课程与教学论16秋在线作业1
1:How many steps are there to teach free writing?
A:3
B:4
C:5
D:6
正确答案:C
2:Which of the following options is not used to show a lexical item visually? ________
A:showing by an object
B:showing a picture
C:showing by miming
D:showing by listing opposite meaningsf
正确答案:D
3:If a writing task is more general (for example, developing informal letter writing skills), then what is the best approch of correction?
A:teacher-guided correction
B:group correction
C:focus correcting
正确答案:B
4:In your opinion, which one is the most typical macro planning ().
A:unit planning
B:half a semester planning
C:one semester planning
D:whole course planning
正确答案:D
5:For most people the term ”curriculum” includes those act activities that education have devised for _ ,which are represented in the form of a written document .
A:teachers
B:designers
C:learners
D:students
正确答案:C
6:Which expression about eliciting is incorrect?()
A:Eliciting involves the class by focusing students’ attention and making them think.
B:Eliciting encourages students to draw on what they already know or partly know.
C:Eliciting takes less time than straightforward presentation of new language.
D:Eliciting g
正确答案:C
7:One of the principles of the Direct Method is that classroom instruction was conducted exclusively in the ()language.
A:native
B:another new
C:target
D:first
正确答案:C
8:The biggest problem for group work is the selection of group members. Below are some possible ways to group students. Each of them is appropriate except ().
A:group the students according to seating arrangement
B:students select their own group members (risky)
C:group the students by drawing lots
D:divide the strong students and the weak students into different groups
正确答案:D
9:Cognitive and interactional patterns cannot affect the way in which students?
A:perceive
B:remember
C:think
D:practice
正确答案:D
10:Which one do you think
文档评论(0)