- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
名称
B)Quiz B-3-8
状态
已完成
分数
得 49 分,满分 50 分
说明
问题 1
得 1 分,满分 1 分
Whats your understanding of the title Top 5 Business Maxims that Need to Go?
所选答案:
D. The top 5 principles concerning how to conduct business should be abolished.
问题 2
得 1 分,满分 1 分
The reason of using this title is to __________.
所选答案:
D. sustain the readers interest and produce an eye-catching effect.
问题 3
得 1 分,满分 1 分
What is wrong with the worst of these old maxims is that ___________
所选答案:
A. they are more than wrong--bad for people and business
问题 4
得 1 分,满分 1 分
The phrase the bottom line in the second paragraph means __________.
所选答案:
D. the net profit or loss
问题 5
得 1 分,满分 1 分
When facing failure, according to the author, we should ___________
所选答案:
D. deal with it as failure is often the new opportunity
问题 6
得 0 分,满分 1 分
What does The customer is always right result in and why?
所选答案:
A. bad service because the employees are scorned and become unhappy
问题 7
得 1 分,满分 1 分
The employees’ never being satisfied or complacent in business may lead to ___________.
所选答案:
A. worse performance
问题 8
得 1 分,满分 1 分
According to the author, Nice guys get the job donebecause nice guys _________.
所选答案:
B. are generous and likeable rather than ruthless and efficient
问题 9
得 1 分,满分 1 分
Whats the right attitude to the growth of a business?
所选答案:
B. Growth is advantageous to some extent but grow when you have to
问题 10
得 1 分,满分 1 分
We can conclude from the article that ___________.
所选答案:
B. people need to replace those old maxims in business with new ones
问题 11
得 1 分,满分 1 分
The researchers examined the risk of developing breast cancer among women who had never smoked, but who had a history of __________ to secondhand smoke either at home, at work or in social settings
所选答案:
A. exposure
问题 12
得 1 分,满分 1 分
He is beginning to deal with his anger in a __________ way.
所选答案:
D. constructive
问题 13
得 1 分,满分 1 分
Soils are normally much better able to __________
您可能关注的文档
最近下载
- 2022年ECR ECN基础知识ppt课件.pptx VIP
- 2025年实验动物从业人员上岗证试题库+答案.docx
- 庄周梦蝶原文课件.pptx VIP
- 卧式储罐安装施工方案.docx VIP
- 二零二五版特种电缆定制与研发合作合同.docx
- 生长发育迟缓的诊断与干预.docx VIP
- 佳能 iC MF645Cx 645 彩色激光打印机中文维修手册.pdf VIP
- T_ZGCMITT 006.2-2022 介入诊疗服务质量评价 第2部分:介入诊疗技术规范.docx VIP
- SL 285-2020 水利水电工程进水口设计规范.pdf
- 2025年广州市花都区人民医院医护人员招聘备考试题及答案解析.docx VIP
文档评论(0)