- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Unit 8 Sports 同步练习
Ⅰ.单词拼写
1.The first Olympic Games in modern times happened in (希腊) in 1896.
答案:Greece
2.Every four years (运动员) from all over the world take part in the Olympic Games.
答案:athletes
3.The (古代的) Olympic Games began around the year 776 BC.
答案:ancient
4.Some of the games in which the young men competed were:running,jumping and (摔跤).
答案:wrestling
5.In the first Olympic Games in modern times there were 311 (选手) from just 13 countries.
答案:competitors
6.The Olympic m is “Faster,Higher,Stronger”.
答案:motto
7.They do their best to win m .
答案:medals
8.G is a popular event in Olympic Games,because it shows us strength and beauty.
答案:Gymnastics
9.Following the h success in the 2000 Sydney Olympic Games,China won another great competition.
答案:history-making
10.We will preparing to light the t to welcome athletes and sports fans from all over the world.
答案:torch
Ⅱ.句型转换
1.A:I prefer watching tennis to playing it.
B:I watch tennis it.
答案:would rather;than play
2.A:Jane got the second place in the contest.
B:Jane in the contest.
答案:ranked the second
3.A:In Barcelona the Chinese team got 16 gold medals.Women won 12 of them.
B:In Barcelona the Chinese team got 16 gold medals, 12 won by women.
答案:of which;were
4.A:In some sports people easily hurt themselves.I don’t like those kinds of sports.
B:I don’t like the sports people easily hurt.
答案:in which;get
5.A:Yao Ming not only has size but also has great skill and speed.
B:Yao Ming has just size.He also has great skill and speed.
答案:more than
Ⅲ.用适当的介词或副词填空
1.I think we must do something the problem officials.
答案:about;with
2.I am worried the spirit of the Olympics.People care too much winning and money.
答案:about;about
3.Many of the athletes train work and pay their own trips and equipment.
答案:after;for
4.Fencing is a fast sport.Matches will be won or lost a matter seconds.
答案:in;of
5.That doesn’t matter me.I only care getting b
您可能关注的文档
- 英语北师大版必修6 Unit18 Beauty--Warm-up Beauty(ppt).ppt
- 英语北师大版选修7 Unit20 New Frontiers Lesson 1 Futurology (将来时).doc
- 英语北师大版选修7 Unit20 Communication workshop PPT1.ppt
- 英语北师大版选修7 Unit20 New Frontiers Lesson 1 Futurology.doc
- 英语北师大版选修7 Unit19 Lesson 1 Language Learning PPT2.ppt
- 英语北师大版必修6 Unit17 Communication Workshop PPT.ppt
- 英语北师大版选修7 Unit20 lesson 3 scientific breakthroughs.ppt
- 英语北师大版选修7 Unit20 communication workshop PPT2.ppt
- 英语北师大版选修7 Unit20 Lesson 2 Artificial Intelligence PPT.ppt
- 英语北师大版选修7 Unit21 Lesson 1 Chewing Gum PPT1.ppt
- 英语北师大版选修8 Unit24 Society Lesson 3 A Changing World PPT.ppt
- 英语旧人教高中第一册上 Unit5 The silver screen3.ppt
- 英语旧人教高中第一册上 Unit9 Technology.doc
- 英语旧人教高中第一册上 Unit5 The silver screen--Listening(ppt).ppt
- 英语旧人教高中第一册上 Unit7 Culture relics(ppt).ppt
- 英语旧人教高中第二册上 General revision Units1-10.doc
- 英语旧人教高中第一册上 Unit9 Technology(ppt).ppt
- 英语旧人教高中第一册上 Unit5 The silver screen--Warming up & Speaking(ppt).ppt
- 英语旧人教高中第二册上 Unit1 Making a difference 同步练习.doc
- 英语旧人教高中第二册上 Unit10 Frightening nature 同步练习.doc
文档评论(0)