- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
专题限时集训18 阅读理解 训练4
专题限时集训(十八) 阅读理解训练4 推理判断题(Ⅰ)A
(2016·昆明质检)earth could a fifteen-year-old have developed a new way to attack pancreatic(胰腺的) cancer?” My response:“A year and a half of hard work and millions and millions of failures.” (试纸) for pancreatic and other cancers.It is over 40 times more sensitive than the current method of detection.The best part is that it costs only three cents of the disease.What I found online was that about 85% of pancreatic cancer was discovered late.In addition,detection was pricy.It cost 800 dollars and it was not covered by insurance plans.
Then I thought there had to be a better way.It would have to be inexpensive,rapid,simple and sensitive.I began looking at research on the Internet.I started with a database of over 8,000 different proteins(蛋白质).Fortunately(间皮素).If you have pancreatic canceron.That is,through the Internet anything is possible.So if I could do research on Google and Wikipedia when I was fifteen years old,I imagine you could do it.
本文是一篇夹叙夹议文。作者通过讲述自己发明的能快速、准确检测出胰腺癌的试纸的过程告诉我们:成功不是轻而易举就能得到的而是经过千百次实验、一步步尝试才能得到的。1.What happened when the author was 15 years old?
A. His uncle died of pancreatic cancer.
B.He won an international biology competition.
C.He discovered a protein named mesothelin.
D.He developed a new way to detect pancreatic cancer.
D [细节理解题。根据第一段第二句及下文作者所发明的15岁时发明了一种检测胰腺癌的新方法。故选D。]2.We can infer from the text that the author .
A. doesnt believe everything on the web
B.doesnt think his success came easy
C.invented the paper sensor by chance
D.enjoys hard work and failures
B [推理判断题。根据第四段内容可知作者努力研究了很长时间经历了无数次的失败才获得了最终的成功。由此可推断作者认为成功不是轻易就能得到的。故选B。]3.What was most helpful to the author in his research?
A.The science courses at school.
B.Some books on medicine.
C.The Internet.
D.His life experience.
C [推理判断题。根据最后一段可推知作者认为在自己的研究过程中互联网发挥了最大的作用。故选C。]B
(2016·福州模拟)out sad news and it makes you feel worried or upset,what should you do? Dr.Harold Koplewicz,President of the Child Mind Institute,has some suggestions.
Sometimes,the ne
您可能关注的文档
最近下载
- ZIF-67合成方法设计.docx
- 高空作业安全监理实施细则.pdf VIP
- (新)国家药品监督管理局药品审评中心考试附答案.docx VIP
- 2025年保卫管理员题库及答案.docx VIP
- BPA8604D_CN_DS_Rev.1.0 (1) 规格书 晶丰明源家电电源.pdf VIP
- 制药专用控制系统系列:Rockwell Automation PharmaSuite_(1).制药专用控制系统系列:RockwellAutomationPharmaSuite概述.docx VIP
- 国家药品监督管理局药品审评中心考试及答案(荐).docx VIP
- (2025)国家药品监督管理局药品审评中心考试及答案.docx VIP
- 2024上海各区高三语文一模试题汇编《现代文二》.docx VIP
- 主要建筑材料碳排放因子查询表.docx VIP
原创力文档


文档评论(0)