- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Only 13 percent of more than 2, 400 people questioned in the telephone poll ranked being wealthy as most important to them,while 67 percent ranked free time as their top priority,higher than having a successful career,getting married,and having children. “Everyone wants free time to do the things they want to do,young,middle-aged or old, ” said Richard Morin,of the Pew Social Demographic Trends Project,which conducted the survey. “So our desire to play unites us. ” The poll also showed that people who were university educated valued career success over wealth,so did middle-aged people. Not surprisingly,those who didn’t have money,ranked wealth very highly. This included minorities,first generation Americans and less educated people. The survey also revealed that a disproportionate(不成比例的) number of people under the age of 30 and retirees in the group made $20, 000 or less a year. But the emphasis on wealth lessens with age,with younger people putting value on it but hardly any seniors. “It just diminishes with time as the reality sets in that you would never be rich, ” Morin said. “But also,the reality sets in that you don’t have to be rich to lead a very comfortable and fulfilling life. ” While wealth was not at the top of people’s list of priorities,43 percent still said it was somewhat important. 【文章大意】本文主要讲了美国人的价值观。在美国人看来,对他们来说最重要的是自由和时间而不是金钱。 64.The poll showed that the majority of American people ranked ______ as the most important. A.wealth B.a successful career C.marriage D.free time 【解析】选D。细节理解题。从文章第一段和第二段可得到答案, 美国人最看重的是自由时间。 65. Who cares least for wealth,according to the passage? A.Young people. B.Middle-aged people. C.Old people. D.Well-educated people. 【解析】选C。细节理解题。从文章倒数第二段倒数二、三句可知, 年轻人更重视钱财, 而随着年龄增长, 这种观念就会逐渐转变, 老年人不太重视钱财了。 66. According to the poll,middle-aged people regarded ______ as more important. A.success in career B.education level C.wealth D.c
您可能关注的文档
最近下载
- 中国助洗剂项目商业计划书.docx
- 中国硫酸黏菌素类产品项目商业计划书.docx
- 中国醇酸防腐涂料项目商业计划书.docx
- 人教版四年级数学上册《一亿有多大》PPT课件.ppt VIP
- 中国化学纤维制造项目创业计划书.docx
- 2025年中国四氯化锆项目投资计划书.docx
- 2025至2030年中国碲锌镉行业投资前景及策略咨询报告.docx
- OTIS奥的斯XIOTIS西子奥的斯标准ACD4MR电气原理图XAA21310AT注解版.pdf
- Unit1Let'sbefriends!Wrapup&Checkit&Let’sexplore(课件)-外研版(三起)(2024)英语三年级上册.pptx VIP
- 2024北京人大附中初二(上)期中数学试题.docx VIP
文档评论(0)