【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Unit 1 Nothing ventured单元综合测评 新人教版选修10.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Unit 1 Nothing ventured单元综合测评 新人教版选修10.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元综合测评(一)Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分满分30分)A Lill was a young French Canadian girl who grew up in the farming community.At the age of 16, her father thought that she had enough schooling and forced her to drop out of school to contribute to the family income.In 1922, with limited education and skills, the future didnt look bright for Lill.Her father demanded that Lill find a job as soon as possible, but she didnt have the confidence to ask for a job. One day, Lill gathered her courage and knocked on her very first door.She was met by Margaret Costello, the office manager.In her broken English, Lill told her she was interested in the secretarial position.Margaret decided to give her a chance. Margaret sat her down at a typewriter and said, 揕ill, lets see how gootd you really are.” She directed Lill to type a single letter, and then left.Lill looked at the clock and saw that it was 11:40 a.m.Everyone would be leaving for lunch at noon.She thought she should at least attempt the letter.:45.“At noonond attempt, things didnt get any better.Again she started over and finally completed the letter, full of mistakes, though.She looked at the clock: 11:55—five minutes to freedom.hand on the desk and the other on the girls shoulder.She read the letter and paused.Then she said, “Lill, youre doing good work!”o escape disappeared and her confidence began to grow.She thought, “Well, if she thinks its good, then it must be good, I think Ill stay!”-all because someone had the insight to give a shy and uncertain young girl the gift of self-confidence when she knocked on the door.【语篇解读】 文章主要叙述了莉莉参加工作的第一天尝试打一封信尝试了好几次没有成功。最后受到玛格1.Why did Lill leave school at an early age? A.To learn English well. B.To earn money for her family. C.To get self-confidence. D.To become a typist. 【解析】 推理判断题。根据文章第一段第二句提到的“...her father thought that she had enough schooling and forced her to drop out of school to contribute to the family income.”可知B项正确。【答案】 B2.Who does the underlined word “someone” in the last paragraph

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档