- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 3 Celebration 每课一练(北师大版必修1)
Ⅰ.品句填词
1.The____________(传统的)English breakfast includes bacon and eggs.
答案:traditional
2.The ____________(退休的)old man moved to the countryside since he doesn’t need to work any more.
答案:retired
3.A lot of students were punished by their teacher,____________(包括)Tom and Jerry.
答案:including
4.After ____________(参加) the lecture,the student had a heated discussion.
答案:attending
5.The young are eager to be____________(接受)by the adults.
答案:accepted
6.The number of smokers has____________(明显地)reduced recently.
答案:obviously
7.The____________(入口)to the park faces south.
答案:entrance
8.Do you know the ____________ (工资) of this position? Can I get 3,000 dollars per month?
答案:salary
9.I’m not joking.I am ____________(认真的).
答案:serious
10.The scientist made great____________(贡献)to our country.
答案:contributions
.选词填空
1.She is a talented musician ____________being a photographer.
答案:as well as
2.They’ve ____________ the rent by 20 yuan a month.
答案:put up
3.Something as simple as sharing thoughts openly can make a ____________ difference to one’s health.
答案:powerful
4.Any ____________ form not filled properly will not be accepted by the company.
答案:application
5.Leaders of most countries ____________ the UN conference held in South Africa earlier this year.
答案:attended
6.The building(was)____________and only ashes were left.
答案:burnt down
7.Teamwork plays an important role in developing ____________.
答案:production
8.You mustn’t drive into a street with a “No ____________” sign.
答案:Entry
9.I was late in getting to the station,but ____________ for me,the train was late too.
答案:fortunately
10.It is a ____________ that women get married in long white dresses in that area.
答案:tradition
Ⅲ.完成句子
1.________ ________ ________(碰巧)I knew the girl.
答案:It happened that
2.We________ ________ ________(祝贺你)having done an excellent job.
答案:congratulate you on/upon
3.They still enjoyed themselves________ ________(即使)the weather was cold that day.
答案:even if/though
4
您可能关注的文档
- Unit 2 Heroes导学案 北师大版必修1.doc
- Unit 2 Heroes课时练习 (北师大版必修1).doc
- Unit 2 King Lear词汇句型语法讲解.doc
- unit 2 language -单元测试题含答案 (牛津译林版必修3).doc
- Unit 2 language精品复习讲案 牛津译林版必修三.doc
- Unit 2 lesson 2 history makers练习 北师大版必修1.doc
- Unit 2 Lesson4《heroes》Superhero 学案 北师大必修1.doc
- Unit 2 Robots 单元检测题.doc
- Unit 2 The environment 单元训练 牛津版必修五.doc
- Unit 2 The environment 语法 教案(译林牛津版必修5).doc
- Unit 3 Celebration- warm-up教案 (北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration-Lesson 1 教案(北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration-Lesson 2 教案(北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration-Lesson 3 教案(北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration-Lesson 4 教案(北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration单元检测(北师大版必修1).doc
- Unit 3 Celebration导学案 北师大版必修1.doc
- Unit 3 Celebration每课一练(北师大版必修一).doc
- Unit 3 Celebration课时练习 (北师大版必修1).doc
- Unit 3 Inventors and inventions单元自测.doc
原创力文档


文档评论(0)