【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Unit4 Earthquakes单元质量评估(四)新人教版必修1.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Unit4 Earthquakes单元质量评估(四)新人教版必修1.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit4 Earthquakes (时间:100分钟 满分:120分) 第一部分 阅(共两节满分40分)第一节(共15小题;每小题2分满分30分)阅读下列短文从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出最佳选项。A When an earthquake hit a small town,many houses fell down.After the earthquake,all the newspapers reported many stories about some of the families who were in trouble. One Sunday,when I was reading a newspaper,a special picture touched me.It gave the clothing sizes of each family member.I thought that this would be a good chance to teach my children to help those who were less lucky than themselves.I said to my seven-year-old twins-year-old Meghan.” I filled a box with foods and clothes.While I was doing this,I encouraged the boys to choose their toys and donate some of their less favourite things.Meghan watched quietly as the boys took out their old toys and games and put them together.Then she walked away.A few minutes later,she came back with Lucy,her much-loved doll.She put the doll on top of the other toys.“Ohher little girl happy,too.” I looked at Meghan for a long moment.She taught me a lesson.Its easy to give something that we dont want any more,but hard to give what we cherish(珍爱)【语篇解读】 作者从女儿身上悟到了何为真正的给予。 has________children. A.one      B.two解析:细节理解题。根据第二段“I said to my seven-year-old twins-year-old Meghan...”判断可知答案。答案:Cgraph 3 probably means “________”.捐赠 B.丢掉展出 D.放好解析:词义猜测题。由孩子们找玩具及“Lucy makes me happy判断可知答案。答案:A________. girl B.a game解析:细节理解题。由第三段“...she came back with Lucy-loved doll.”判断可知答案。答案:Cf helping others. D.A sad experience. 解析:主旨大意题。全文介绍作者看了报纸报道地震之后许多家庭陷入困境她想借此机会让孩子们学会关爱他人结果女儿给自己上了一课。答案:BB Buildings crashed to the ground in seconds.Thousands of people lost their lives in a flash.Since they were told an earthquake would hit Tokyo around September 16,Japanese people havent been able to get these thoughts out of their minds. They heard the news from Yoshio Kushida,a researcher who used radio waves to predict that an earthquake would strike with a magnitude(量级) of at least seven.“It would be terrible not to warn people of a possible disa

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档