- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
unit3lifeinthefuturewarmingupreading-preparing课件(新人教版必修5).ppt
Section Ⅰ
Warming Up Reading-Preparing;预习多维感知;答案:There may be more “schools on the air”and more distance education.We will become lifelong learners.;2.Compared with the past,what is the most important thing in future transportation?
_____________________________________________
_____________________________________________
;?Step Two:Fast Reading
1.Let the students read the text and then answer the following questions.
(1)Why did Li Qiang go into the future?
___________________________________________
答案:Li Qiang went into the future because he had won a prize that gave him a tour.;(2)How did he feel when he left his own time?
___________________________________________
答案:He felt rather anxious when he left his own time but soon got it over.
(3)What did he notice first when he arrived in AD 3008?
___________________________________________
答案:The first thing he noticed was the poor quality of the air and it gave him a headache.;2.Scan the text and choose the best answer according to the text.
(1)What is the main idea of the passage?
A.First impression about Li Qiang’s travel to the future.
B.How to travel to the future.
C.What the future life will be like.
D.An exciting experience.;(2)The author and his friends were safely transported into the future in a ________.
A.time capsule
B.hovering carriage
C.flying chair
D.plane
(3)What did the author feel in the first few days?
A.He was upset and comfortable.
B.He felt frightened.
C.He suffered a lot of pain.
D.He felt uneasy and not sure.;(4)What was the room like?
A.It was large,clean with broken walls.
B.The walls are colored and moveable.
C.There are pipes sending oxygen the room needs.
D.Tables and chairs are placed against the wall.;(5)From the passage we can infer that ________.
A.Wang Ping often travels to the future
B.Li Qiang has been to the future twice
C.Li Qiang’s parents didn’t agree to his travel
D.people in the future don’t have to eat food
答案:(1)~(5)AAADB;?Step Three:Careful Reading
1.Let th
您可能关注的文档
- Unit3LifeinthefutureSectionⅡ课时作业(新人教必修5).doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅢLearningaboutLanguageUsingLanguage5同步练习(人教版必修5).doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅢ UsingLanguage课后强化作业(人教版)必修五.doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅢ课时作业(人教版必修5).doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅢ课时作业(新人教必修5).doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅣ课时作业(人教版必修5).doc
- Unit3LifeinthefutureSectionⅣ课时作业(新人教必修5).doc
- Unit3lifeinthefuturespeakingandwriting课件(人教版必修5).ppt
- Unit3lifeinthefuturespeaking课件(人教版必修5).ppt
- Unit3lifeinthefutureTalking课件(人教版必修5).ppt
- Unit3Lifeinthefuturewarmingup备课课件新人教版必修5.ppt
- Unit3lifeinthefutureWarmingup课件(人教版必修5).ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords1课件人教版必修5.ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords1课件(人教版必修五).ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords1课件新人教必修5.ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords2课件人教版必修5.ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords2课件(人教版必修五).ppt
- Unit3LifeintheFuturewords专题同步课件人教新课标必修五.ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords课件1新人教版必修5.ppt
- Unit3Lifeinthefuturewords课件2新人教版必修5.ppt
文档评论(0)