- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 3 Under the sea
A
(2017·东北三省四市教研联合体模拟)Jack was born without eyes.He was very lucky as he grew up having other kittens (young cats)to socialize with.
Thats when I got an e-mail from my friend.All she asked was “Do you still want one of the kittens?Theres one here with no eyes and no one would like to take him.” Without thinkingck stayed mostly in my room.After about a day he had no issues running around and climbing on everything.At times he gets lost in the house,hell stop.But we just call him and talk to him and it isnt long before he finds his way back to us.
A few weeks after getting Jack,we got a new farm cat named Bear.Jack and Bear have become best friends.It doesnt matter that he cant see.He always knows when Bear is around.Hell run across the yard straight to Bear and wrap his front legs around his neck in a big hug.They run after each other around and wrestle.Theyll lie down in the grass together when tired.
Jack is truly an inspiration.Ive owned lots of kittens in my life,but Jack is the happiest and most playful.He doesnt feel sorry for himself.He doesnt need pity.I think Jean,owner of Gumbo,another eyeless cat,said it is best when she told me that cats dont have disabilities,they have adaptability.
【语篇解读】 本文是一篇记叙文。杰克是一只生来就没有眼睛的猫但他从不自怨自怜而是和其他的小猫一起玩闹学会与人相处过着快乐的生活。1.Why did Jack come to our home?
A.I cared for an eyeless cat.
B.I didnt mind whether he was blind.
C.No other young cats kept him company.
D.My friend begged me to take him home.
B [细节理解题。根据第二段的“Do you still want one of the kittens?Theres one here...to take him”中still的提示可知作者曾经想要一只猫;当作者的朋友说有一只没有眼睛的猫没人要问作者是否要他时作者想都没想就说要这只猫由此可知作者并不介意他没有眼睛因此选B。]2.Which of the following statements is TRUE?
A.Jack often wrestles with Bear indoors.
B.Jack likes to play with a new eyeless cat.
C.Jack quickly adapts to the new environment.
D.Jack is good at talking and playing with people.
C [推理判断题。根据第三段中的“After about a day he had no issues running around and climbing on everything.”可知杰克很快适应了新环境。]3.What does the unde
您可能关注的文档
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Language【B卷】课后分层集训 牛津译林版必修3.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Language教师用书 牛津译林版必修3.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Sports events【A卷】课后分层集训 牛津译林版必修4.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Sports events【B卷】课后分层集训 牛津译林版必修4.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 Sports events教师用书 牛津译林版必修4.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 The environment【A卷】课后分层集训 牛津译林版必修5.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 The environment【B卷】课后分层集训 牛津译林版必修5.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 The environment教师用书 牛津译林版必修5.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 The universal language教师用书 牛津译林版选修8.doc
- 【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 2 The universal language课后分层集训 牛津译林版选修8.doc
最近下载
- 民用无人机飞行活动申请审批表.xlsx VIP
- 学校“十五五”高质量发展规划方案.docx
- Marantz马兰士家庭影院 AV 擴音機 SR6006 SR6006 Home Theater Receiver说明书用户手册.pdf
- 印尼劳工法-2003年(中文版).pdf VIP
- 五年级语文上册说课稿-8《冀中的地道战》第2课时(部编版).docx
- 新解读《GB_T 16944 - 2009电子工业用气体 氮》最新解读.docx VIP
- 盈趣科技blm研讨会项目报告和战略深化落地规划v.pptx VIP
- 概括文章中心思想.doc VIP
- TL 194-2020-CH 与镁接触的紧固件涂层.docx VIP
- 2025年上海电子信息职业技术学院单招笔试职业能力测验试题库含答案解析(5套卷).docx VIP
原创力文档


文档评论(0)