- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 2 Developing and Developed Countries Grammar》
Ⅰ.选词填空
1.Shes at the age of 80, ________ she still goes swimming every day.
答案:but
2.—Would you like to go to the movies tonight?
—Id like to, ________ Im busy preparing for the final examination.
答案:but
3.She thought I was talking about her daughter,________ , as a matter of fact, I was talking about my daughter.
答案:while
4.________ in poor health, she continued to carry out her duties.
答案:Although/Though
5.Danny wants to go abroad for further study, ________ his brother wants to stay and earn some money in their hometown.
答案:while
6.________ small, the rooms were pleasant and airy.
答案:Though/Although
7.________ she was asleep, thieves broke in and stole her handbag.
答案:While
8.He knows so many difficulties are in front of him. He will not, ________, give up.
答案:however
9.________ he loves his students, he is very strict with them.
答案:While
10.He sat for a ________, thinking about what Jenny had said to him.
答案:Whilewhile
Ⅱ.句型转换
1.We have to finish the difficult task tonight, no matter how long it takes.
→We have to finish the difficult task tonight, ________ long it takes.
答案:however
2.Although I admire his courage, I dont support his plan.
→I admire his courage, ________ I dont support his plan.
答案:howeverbut
3.Although he is a little boy, he can know more knowledge.
→Little boy ________he is, he can know more knowledge.
答案:howeverthough/as
4.Try though you will, you cant make it on time.
→________ ________ you will try, you cant make it on time.
答案:howeverEven if/though
Ⅲ.单句改错
1.Although the weather is not fine, but we have had a high harvest this year.
________________________________________________________________________
答案:去掉but或but→yet/still
2.The watch is old, but, it is in good condition.
________________________________________________________________________
答案:but→however
3.Poor although he is, he is happy.
________________________________________________________________________
答案:although
您可能关注的文档
- 2015-2016高中数学 第一章 计数原理章末整合课件 新人教A版选修2-3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 1.1 算法的概念课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 1.3 逻辑结构(1课时)课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 1.3 逻辑结构(2课时)课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 2.2 条件语句课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 2.3 循环语句课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 3 算法案例课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 1 回归分析(课时1)课件 新人教B版选修1-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 1.2独立性检验的基本思想及其初步应用课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 章末课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中英语 2.2《Poems Learning about Language & Using Language》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 2.2《Robots Learning about anguage & Using Language》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 2.2《Robots Learning about Language& Using Language》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 2.2《Unit 2 Healthy eating Learning about Language & Using Language》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.3 Cloning Section 3 Grammar&Writing课时作业 新人教版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.3 The universal language Task & Project Word课时训练(含解析)牛津译林版选修8.doc
- 2015-2016高中英语 2.3 The universal language Task & Project课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 2.3 Working the land Learning about Language & Using Language课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Module 2 Developing and Developed Countries Integrating skills & Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Poems Grammar & Writing》练习 新人教版选修6.doc
文档评论(0)