2015-2016高中英语 2.3 Working the land Learning about Language Using Language课时训练 新人教版必修4.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2.3 Working the land Learning about Language Using Language
Ⅰ.根据句意和汉语提示写出单词正确形式
1.The students are now doing some (化学) experiments in the lab.?
答案:chemical
2.The police chief made no (评论) about the bomb attack.?
答案:comments
3.Please write down your name,address and (职业) in the form.?
答案:occupation
4.To satisfy people’s need,we have to increase (生产).?
答案:production
5.All shirts were (减价) to $10,so customers crowded into the store.?
答案:reduced
6.Our teacher asked us to write an 800-word (摘要) after reading the book.?
答案:summary
7.Astronomers have made great (发现) in our galaxy.?
答案:discoveries
8.—What’s your (国籍)??
—Chinese.
答案:nationality
9.Please (下划线) the sentences that you don’t understand.?
答案:underline
10. (营养) and exercise are essential to fitness and health.?
答案:Nutrition
.用方框内所给短语的适当形式填空
build up focus on lead to reduce...to... keep...free from make comments on
1.The noise made it hard for me to writing.?
答案:focus on
2.It was people’s greed that the damage of our earth.?
答案:led to
3.The doctors tried their best to the patient’s confidence before the operation.?
答案:build up
4.My friend loves to look World Cup.Whether it is good or not,I don’t want to it.?
答案:make comments on
5.Winter is coming,and a thick cover should be put on the vegetables to them cold.?
答案:keep;free from
6.We are hoping that the government would the price of the house 10%.?
答案:reduce;by
.仿照文中的句子结构将给出的汉语翻译成英语
1.The special strain of rice makes it possible to produce 20% more of the crop in the same field.
学好英语使我们在外企找份好工作成为可能。
Studying English well in the foreign companies.?
答案:makes it possible for us to get a good job
2.Using his hybrid,farmers are producing harvests twice as large as before.
信不信由你,他们的教室是我们的两倍大。
Believe it or not,their classroom is .?
答案:twice as big as ours
3.Crops such as peas or soybeans put important minerals back int
您可能关注的文档
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 2.3 循环语句课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 算法初步 3 算法案例课件 新人教B版必修3.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 1 回归分析(课时1)课件 新人教B版选修1-2.ppt
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 1.2独立性检验的基本思想及其初步应用课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例 章末课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 第一章 统计案例课时作业 新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中数学 模块五综合测度 新人教A版必修5.doc
- 2015-2016高中数学 模块综合检测 新人教A版选修2-1.doc
- 2015-2016高中数学 模块综合检测卷 苏教版必修3.doc
- 2015-2016高中数学 章末检测卷(二)新人教A版选修1-2.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Module 2 Developing and Developed Countries Integrating skills & Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Poems Grammar & Writing》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Robots Grammar & Writing》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 2.3《Robots Grammar & Writing》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 2.3《Unit 2 Healthy eating Grammar & Writing》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 2.4 The universal language Writing课件 牛津译林版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 3.1 A taste of English humour Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课件 新人教版必修4.ppt
- 2015-2016高中英语 3.1 A taste of English humour Warming Up Pre-reading Reading & Comprehending课时训练 新人教版必修4.doc
- 2015-2016高中英语 3.1 Inventors and inventions Section 1 Warming Up&Reading课件 新人教版选修8.ppt
- 2015-2016高中英语 3.1 Inventors and inventions Section 1 Warming Up&Reading课时作业 新人教版选修8.doc
文档评论(0)