2015-2016高中英语 5.3《Module 5 Great People and Great Inventions Integrating skills Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
《Module 5 Great People and Great Inventions Integrating skills Cultural Corner》
1.The boys ________ (诚实) is what makes him different from the other children.
答案:honesty
2.They have made great ________ (贡献) to the success of the important meeting.
答案:contributions
3.Many people are worried about the ________ (公正) of the case, in which the girl was sentenced to 4 years in prison.
答案:justice
4.The people living in the country hope that they can have a better political ________(自由).
答案:freedom
5.We found the working ________ (条件) here much improved.
答案:conditions
6.The issue has caused heated political ________(争论).
答案:argument
7.Edison became an ________ (发明家) when he was twenty-two years old.
答案:inventor
8.The two books are not in the same ________ (目录).
答案:category
.选用方框里的短语的适当形式填空
1.It was there that he met the pop singer ________________________________________________________________________.
答案:for the first time
2.He cant still go for an outing,since he is ________________________________________________________________________.
答案:out of condition
3.Chaplin ________________ the film industry.
答案:made great contributions to
4.Will you have a free evening tonight? ____________, lets have a dinner.
答案:If so
5.________________, Id like to say you are fired from our company.
答案:In conclusion
6.We always ________________ where wed take trips, and he always won.
答案:argued about
7.The company did well ____________, but then it was in trouble.
答案:at first
8.He can speak four languages, ____________English and German.
答案:such as
.阅读理解
A
China. org. cn selected its top 10 people who moved China in 2012. These heroes included a jet engineer, a businessman, a teacher, as well as nurses and migrant workers. Here are the accounts of the exemplary deeds of Zhang Lili, a teacher.
Zhang Lili is a teacher at the No. 19 Middle School in Jiamusi, Heilongjiang Province. She suffered from serious injuries after saving two students from being hit by an oncoming bus on May 8
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Learning about Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Using Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars《Warming-up & Reading》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 4 Astronomy the science of the stars单元综合测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Grammar》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Learning about Language》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《Warming-up & Reading》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”《考点循环训练》课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”单元综合测评 新人教版必修3.doc
- 2015-2016学年高中英语 Unit 5 Canada-“The True North”综合知识检测课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 5.3《The power of nature Grammar & Writing》练习 新人教版选修6.doc
- 2015-2016高中英语 5.3《Travelling abroad Grammar & Writing》课件 新人教版选修7.ppt
- 2015-2016高中英语 5.3《Travelling abroad Grammar & Writing》课时作业 新人教版选修7.doc
- 2015-2016高中英语 5.3《Unit 5 Canada The True North Grammar & Writing》课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 6.1《Module 6 Old and New Introduction & Reading》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 6.2《Module 6 Old and New Grammar》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 6.3《Module 6 Old and New Integrating skills & Cultural Corner》课时作业 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Module 1 Europe验收检测 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Module 2 Developing and Developed Countries验收检测 外研版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Module 3 The Violence of Nature验收检测 外研版必修3.doc
原创力文档


文档评论(0)