2015-2016高中英语 Unit 4 Exploring plants Using LanguageSumming Up Learning Tip课后演练(含解析)新人教版选修9.docVIP
- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ— Using Language,Summing Up Learning Tip
一、用适当的介词或副词填空
1.Jack is late again.It is typical him to keep others waiting.?
答案:of
2.The developmental history of the society tells us that man has evolved the ape.?
答案:from
3.Parents attach much importance education.They will do their best to give their children that priceless gift.?
答案:to
4.The moon shines brightly,as if it gave light by itself.?
答案:off
二、根据汉语提示写出相应的单词
1.The meat will (腐烂)if it isn’t kept cool.?
答案:rot
2.The (蝙蝠)is a flying mammal.?
答案:bat
3.He had spent several hours in the library turning over those (有霉味的)documents.?
答案:musty
4.They have (附加)a number of conditions to the agreement.?
答案:attached
5.This painting is (有代表性的)of his early works.?
答案:typical
6.The surgeon is performing a (精细的)operation.?
答案:delicate
7.The man moved closer, (压低)his voice.?
答案:lowering
8.Scientists think that birds probably (进化)from reptiles.?
答案:evolved
9.It’s very (阴暗的)today but I don’t think it’ll rain.?
答案:dull
三、完成句子
1.The ball game was (因为大雨而推迟).?
答案:postponed because of the heavy rain
2.The company has (演变成)a major chemical manufacturer.?
答案:evolved into
3.There was a message (附在花上).?
答案:attached to the flowers
4.The teacher (向学生们发放课本)who ask for them.?
答案:gave out textbooks to the students
四、 阅读理解
A
A rainforest is an area covered by tall trees with the total high rainfall spreading quite equally through the year and the temperature rarely dipping below 16℃.Rainforests have a great effect on the world environment because they can take in heat from the sun and adjust the climate.Without the forest cover,these areas would reflect more heat into the atmosphere,warming the rest of the world.Losing the rainforests may also influence wind and rainfall patterns,potentially causing certain natural disasters all over the world.
In the past hundred years,humans have begun destroying rainforests in search of three maj
您可能关注的文档
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Part Ⅲ Integrating Skillsguage双基限时练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note PartⅠWarming Up & Reading课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Period 1 Reading课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Period 2 Vocabulary课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Period 3 Grammar课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Period 4 Using Language课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Reading Tasks Word同步讲练 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅰ & Section Ⅱ Warming Up & Reading课时作业 新人教版必修3.doc
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅲ Learning about Language & Using Language课件 新人教版必修3.ppt
- 2015-2016高中英语 Unit 3 The Million Pound Bank Note Section Ⅲ Learning about Language & Using Language课时作业 新人教版必修3.doc
最近下载
- 一、课程性质与基本理念——2025年版《普通高中课程标准》思想政治(wor.pptx VIP
- 质子治疗与护理.pptx
- 2025至2030中国智能家居行业市场渗透率及增长机会研究报告.docx
- 皮带式抽油机结构原理.pdf VIP
- 《精彩人生—职业生涯规划》中职生职业生涯发展全套教学课件.pptx
- 李清照《声声慢》完整教学课件.ppt VIP
- DL-T5210-2021电力建设施工质量验收及评价规程最新表格.docx
- 在线网课学习课堂《雷达原理》单元测试考核答案.docx VIP
- 《工程勘察设计收费标准》2002年修订本完整.pdf VIP
- 服装行业智能化产业生态构建策略研究:2025年现状与未来五到十年展望.docx
原创力文档


文档评论(0)