- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
软件工程多选
chapter 1
1. Which question no longer concerns the modern software engineering
Why does computer hardware cost so much?
Why does software take a long time to finish?
Why does it cost so much to develop a piece of software?
Why cant software errors be removed from products prior to delivery?
Answer: a
2.Today the increased power of the personal computer has brought about an abandonment of the practice of team development of software.
True
False
Answer: b
3.Software is a product and can be manufactured using the same technologies used for other engineering artifacts.
True
False
Answer: b
4.Software deteriorates rather than wears out because
Software suffers from exposure to hostile environments.
Defects are more likely to arise after software has been used often.
Multiple change requests introduce errors in component interactions.
Software spare parts become harder to order.
Answer: c
5. Most software continues to be custom built because
a. Component reuse is common in the software world.
b. Reusable components are too expensive to use.
c. Software is easier to build without using someone elses components.
d. Off-the-shelf software components are unavailable in many application domains.
Answer: d
6. The nature of software applications can be characterized by their information
a. complexity
b. content
c. determinacy
d. both b and c
Answer: d
7. Change cannot be easily accommodated in most software systems, unless the system was designed with change in mind.
True
False
Answer: a
8. The functionality of most computer systems does not need to be enhanced the lifetime of the system.
True
False
Answer: b
chapter 2
1.Which of the items listed below is not one of the software engineering layers? Answer: b
Process
Manufacturing
Methods
Tools
2.Software engineering umbrella activities are only applied during the initial phases of software development projects. Answer: b
True
False
3.Which of these are th
您可能关注的文档
最近下载
- DB23T 1051-2006 史氏鲟人工繁育技术规程.pdf VIP
- DB23T 1671.4-2015 亿亩生态高产标准农田 大豆生产技术规程.pdf VIP
- 化学海洋学-陈敏-《化学海洋学》(2024级)期末试卷-A.doc VIP
- DB23T 1727-2016 地理标志产品 克东天然苏打水.pdf VIP
- XT0229A16017A_速捷调试指导书(SMART板)SC1001-A.pdf
- DB23T 1791-2021 有限空间作业安全技术规范.pdf VIP
- 供暖管网基本知识培训课件.pptx
- DB23T 1812-2016 侯鸟式医养结合养老规范.pdf VIP
- (备好课)《现代科技进步与人类社会发展》精品课件.pptx VIP
- 五防系统培训课件.pptx VIP
文档评论(0)