- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
财务会计英语练习及答案ch8
CHAPTER 8
RECEIVABLESChapter 8—Receivables
TRUE/FALSE
1. Notes receivable and accounts receivables can also be called trade receivables.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 01
2. Receivables from company owners and officers should be disclosed separately on the balance sheet.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 01
3. Receivables not currently collectible are reported in the investments section of the balance sheet.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 01
4. Since those responsible for receivables record keeping and credit approval do not handle cash, these duties do not need to be separated to maintain good internal control.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
5. Maintaining the Accounts Receivable control account and the Accounts Receivable Subsidiary Ledger should be assigned to the same employee for good internal control.
ANS: F DIF: 1 OBJ: 02
6. When companies sell their receivables to other companies, the transaction is called factoring
ANS: T DIF: 01 OBJ: 03
7. Of the two methods of accounting for uncollectible receivables, the allowance method provides in advance for uncollectible receivables.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 03
8. The difference between Accounts Receivable and its contra asset account is called net realizable value.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 04
9. The estimate based on sales method violates the matching principle.
ANS: F DIF: 2 OBJ: 04
10. When the estimate based on analysis of receivables is used, income is reduced when a specific receivable is written off.
ANS: F DIF: 2 OBJ: 04
11. When an account receivable that has been written off is subsequently collected, the account receivable is reinstated.
ANS: T DIF: 2 OBJ: 04
12. Although Allowance for Doubtful Accounts normally has a credit balance, it may have either a debit or a credit balance before adjusting entries are recorded at the end of the accounting period.
ANS: T DIF: 1 OBJ: 04
13. At the end of a period, before the accounts are adjusted, Allowance for Doubtful Accounts has a credit balance of $250, and net sales on account for the period total $500,0
文档评论(0)