2015黑龙江省双城市高考英语阅读理解暑假专练(三)及答案.docVIP

2015黑龙江省双城市高考英语阅读理解暑假专练(三)及答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015黑龙江省双城市高考英语阅读理解暑假专练(三)及答案

2015黑龙江省双城市高考英语阅读理解暑假专练(3)及答案 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A (2013·沈阳市二模,A) The owner of a missing cat is asking for help. “My baby has been missing for over a month now, and I want him back so badly,” said Mrs. Brown, a 56yearold woman. Mrs. Brown lives by herself in a park near Clovis. She said that Clyde, her 7yearold cat, didnt come home for dinner more than a month ago. The next morning he didnt appear for breakfast, either. After Clyde missed an extraspecial lunch, she called the police. When the policeman asked her to describe Clyde, she told him that Clyde had beautiful green eyes, had all his teeth but was missing half of his left ear, and was seven years old and completely white. ?Is Clyde your child or your pet?” the officer asked. “Well, hes my cat.” Mrs. Brown replied. “Lady, you should report missing PERSONS, not missing CATS!” said the annoyed policeman. “You can ask around your neighborhood or put up flyers.” Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 8?11 piece of paper on a telephone pole. There was an empty billboard at the end of her street just off the highway, with a phone number on it. She called that number, and they told her they could put up a picture of Clyde on the billboard for all to see. They told her it would cost only ¥3 000 a month. So she took most of the money out of her savings account and rented the billboard for a month. The month has passed, but Clyde has not appeared. Because she has almost no money in savings, Mrs. Brown called the local newspaper to see if anyone could help her rent the billboard for just one more month. She is waiting but, so far, no one has stepped forward. 文章大意:本文是一篇新闻报道。一个老太太的宠物猫丢失一个多月了,她就此请求大家给予帮助。 1.The underlined word “flyers” in the second paragraph probably means ________. A.posters B.pilots C.billboards D.newspapers 答案:A 词义猜测题。警察建议Mrs. Brown “put up flyers”,再根据文章第二段倒数第二句“Mrs. Brown figured that a billboard would work a

您可能关注的文档

文档评论(0)

zsmfjy + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档