广东省2017中考英语第三部分薯话题语篇突破话题六卫生与健康;饮食备考猜押一阅读理解B试题人教新目标版.docVIP

广东省2017中考英语第三部分薯话题语篇突破话题六卫生与健康;饮食备考猜押一阅读理解B试题人教新目标版.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
广东省2017中考英语第三部分薯话题语篇突破话题六卫生与健康;饮食备考猜押一阅读理解B试题人教新目标版

阅读理解B Passage 1(2017原创) Healthy eating doesnt just mean what you eat, but how you eat. Here is some advice on healthy eating. Eat with others. It can help you to see others healthy eating habits. If you usually eat with your parents, you will find that the food you eat is more delicious. Listen to your body. Ask yourself if you are really hungry. Have a glass of water to see if you are thirsty—sometimes you are just thirsty, and you need no food. Stop eating when you feel full. Eat breakfast. Breakfast is the most important meal of a day. After you dont eat for the past ten hours, your body needs food to get you going. You will be smarter after eating breakfast. Eat healthy snacks like fruits, yogurt or cheese. We all need snacks sometimes. In fact, its a good idea to eat two healthy snacks between your three meals. This doesnt mean that you can eat a bag of chips instead of a meal. Dont eat dinner late. With our busy life, we always put off having supper until the last minute. Try to have supper at least 3 hours before you go to bed. This will give your body a chance to digest most of the food before you rest for the next 8-10 hours. 1. The writer gives us________ pieces of advice on healthy eating. A.4 B.5 C.6 D.7 2. Which snack is NOT mentioned in the passage? A. Fruits. B.Yogurt. C.Chips. D.Ice cream. 3. Which of the following is TRUE according to the passage? A. Snacks are bad for our health. B. We should keep eating until we are full. C. Dinner is the most important meal of a day. D. We should have dinner at least 3 hours before going to bed. 4. The Chinese meaning of the underlined word “digest” is “________”. A. 储存 B. 享用 C. 消化 D. 循环 5. The passage mainly tells us ________. A.how to eat B. what to eat C.why to eat D. when to eat Passage 1 一、【主旨大意】本文是一篇说明文。文章主要说明吃什么不重要,重要的是怎样去吃。文章给出了五个建议:和其他人一起吃饭;听从你身体的需求;吃早饭;吃健康的零食;不要太晚吃晚饭。 1.B 【解析】细节理解题。题干意为:作者给了我们________条关于健康饮食的建议。根据每一段第一句可知,文章共给出了5条建议,故选B。 2. D 【解析】细节理解题。题干意

您可能关注的文档

文档评论(0)

pengyou2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档