新人教选修UnitLivingwellReading[课件].pptVIP

  • 4
  • 0
  • 约1.17万字
  • 约 26页
  • 2017-12-13 发布于江苏
  • 举报
新人教选修UnitLivingwellReading[课件]

Welcome to the Family Village! There is a website called “Family Village” on the internet. Let’s see what can we see in it. Pre-reading Reading: First reading: Read the text quickly and answer: 1. Marty is ____ person. A. a healthy B. an ill C. a disabled D. a rich 2. Marty has ____disease. A. a mental B. a muscle C. an eye D. a leg 3. What’s Marty’s dream? Being a famous football player and representing his country in the World Cup. Being a doctor. Being a college student. Being a basketball player. Second reading: Read the text carefully again and answer: Why did the doctors cut out a piece of muscle from Marty’s leg? Because they could cure the disease by cutting it out. Because they wanted to use it as a specimen(标本). Because they would transplant(移植) the new muscle. Because they wanted to find out the cause of the disease. 2. Which of the following is false? Although there are a few students who look down upon him, Marty never gets annoyed. Marty leads a meaningful life and does not feel sorry for being disabled. Marty only spends time with his pets and never with his friends. Marty’s disability has made him more independent. 3. From the passage we can infer that____. A. Marty asks others to feel sorry for him. B. Marty never loses heart. C. Marty is afraid of being made fun of D. Marty will not accept any encouragement because he has grown stronger 4. Which of the following is TRUE? The doctor could give Marty’s disease a name. The doctor knew how to make Marty well. Someone in the world could cure the disease. No one could give Marty’s disease a name. 5. We can infer that_____. Marty will lose heat. Marty feels sorry for being disabled. Marty’s life is full of challenge. D. Marty feels lonely. 6. Fill in the chart on P3, Ex1 according to the text. Problems caused by his disability What Marty does in spite of his disability 1.weak and can’t run or climb stairs as quickly as others 2. 3. 4. 5. 1. enjoys writing and computer progra

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档