2013最新BB平台大学英语B-2-6.docVIP

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2013最新BB平台大学英语B-2-6

问题 1 得 1 分,满分 1 分 ? How do many members of Generation D feel when they pay back their loans on credit cards? 所选答案: ?D.? They feel disappointed because they have to make sacrifice to repay their loans before they have well-paying, full-time jobs. ??问题 2 得 1 分,满分 1 分 ? The Generation D is different from their previous generation in that ___________. 所选答案: ?A.? they begin their adulthood with material comfort ??问题 3 得 1 分,满分 1 分 ? It’s common for many high school graduates to have debt because ___________. 所选答案: ?B.? they get student loans to pay for their further education ??问题 4 得 1 分,满分 1 分 ? The lure of living on debt increased in the 1990s which resulted from the following causes except that __________. 所选答案: ?B.? the federal government increased student loans ??问题 5 得 1 分,满分 1 分 ? What’s the subtle change in 1990s mentioned in the text? 所选答案: ?D.? The economy became prosperous. ??问题 6 得 1 分,满分 1 分 ? A Ph.D. candidate considered returning to her old job—dealing blackjack—after earning her doctorate because __________. 所选答案: ?B.? her old job was a well-paying job ??问题 7 得 1 分,满分 1 分 ? According to the passage, as young people spend more than they earn, they will __________. 所选答案: ?B.? let their debt have little to do with the timing of their life milestones ??问题 8 得 1 分,满分 1 分 ? It can be inferred that the most important reason that younger generations have more debts is that __________. 所选答案: ?A.? they get used to a life with material comfort ??问题 9 得 1 分,满分 1 分 ? Young people’s social environment has a ____________ effect on their academic progress. 所选答案: ?D.? profound ??问题 10 得 1 分,满分 1 分 ? Rachel is a Hebrew name in origin, and it means gentle and ___________ like a sheep. 所选答案: ?A.? innocent ??问题 11 得 1 分,满分 1 分 ? I must admit that I admire the __________ you are making to improv

文档评论(0)

xcs88858 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:8130065136000003

1亿VIP精品文档

相关文档