- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
题组层级快练8 Unit 3 Computers
Ⅰ. 阅读理解
As I was walking around Residential care this afternoon, I heard a lot of shouting and crying coming from one of the rooms. I had actually tried to connect with this little lady a few weeks ago but she cant speak English and has dementia (老年痴呆症). A caregiver was in with her and speaking but the lady wasnt responding.d. She just kept crying and was terribly upset. So I wrapped my arms around her, rubbed her back and hugged her. At the same time, I was talking very quietly to her and rocking her.
She sobbed in my arms. When she calmed down I sat with her and then, as she was Italian I kissed both cheeks and her hands. She then returned that gesture to me. I said goodbye in Italian and she was happy. Her pain had been heart-breaking. All she really needed was a big loving hug and comfort. It must be terrible to live in a world that is so strange to her. I left feeling her love and I know she felt my love. This has to be one the most beautiful connections I have ever known.
1. Why didnt the old lady speak to the writer at first?
A. Because she was afraid of the writer.
B. Because she felt lonely all the time.
C. Because she was in bad condition.
D. Because she didnt like living here.
2. What did the writer bring the old lady into the bathroom for?
A. To get her to feel loved. B. To give her a warm bath.
C. To stay with her alone. D. To make friends with her.
3. What was the first response to the writers kiss on her cheeks and hands?
A. She did the same to the writer.
B. She sobbed in the writers arms.
C. She began to talk with the writer.
D. She calmed down little by little.
4. What do you think makes the old lady calm down?
A. Hard-working and honest.答案与解析【文章大意】 一位患老年痴呆的老妇人在“我”的呵护下感受到了人生的快乐。答案 C解析 细节理解题。由第一段“she cant speak English and has dementia”可知老妇人不理会作者主要因为身体不好。答案 A解析 推理判断题。由第二段作者为老妇人洗澡可知是为了使她感受到爱。答案 A解析 推理判断题。由第三段“She then returned that gesture to me.”作为回报她吻了作者的双颊和双手。答案 D解析 推理判断题。通过第二段、第三段的描述可知道作者非常耐心且充满爱心。
Are you taking a s
您可能关注的文档
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2HighlightsofMySeniorYear词汇训练外研版选修7.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2HighlightsofMySeniorYear夯基提能作业外研版选修7.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2MyNewTeachers词汇训练外研版必修1.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2MyNewTeachers夯基提能作业外研版必修1.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2NoDrugs词汇训练外研版必修2.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2NoDrugs夯基提能作业外研版必修2.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2TheRenaissance词汇训练外研版选修8.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module2TheRenaissance夯基提能作业外研版选修8.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module3AdventureinLiteratureandtheCinema词汇训练外研版必修5.doc
- 2019届高考英语一轮复习第一部分教材课文要点Module3AdventureinLiteratureandtheCinema夯基提能作业外研版必修5.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练9Unit4Wildlifeprotection新人教版必修2.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练10Unit5Music新人教版必修2.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练11Unit1Festivalsaroundtheworld新人教版必修3.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练12Unit2Healthyeating新人教版必修3.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练13Unit3TheMillionPoundBankNote新人教版必修3.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练14Unit4Astronomythescienceofthestars新人教版必修3.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练15Unit5CanadaTheTrueNorth新人教版必修3.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练16Unit1Womenofachievement新人教版必修4.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练17Unit2Workingtheland新人教版必修4.doc
- 2019届高三英语一轮复习题组层级快练18Unit3AtasteofEnglishhumor新人教版必修4.doc
原创力文档


文档评论(0)