- 1、本文档共94页,可阅读全部内容。
- 2、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
- 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
初中英语全程复习方略(专题突破案)专题四阅读理解(人教版专用)
During the time that passed between the first and second truck, eighteen people passed by. But none of them stopped to help the little girl. At last, a rubbish collector named Chen Xiaomei took the girl’s body to the side of the road and called her parents. Later, Xiao Yueyue was sent to the hospital. But it was too late. On October 21, 2011, Xiao Yueyue died in the hospital. The tragedy (悲剧) has told us that we should be friendly and help the people who are in trouble. 1. What happened when Xiao Yueyue was walking? ____________________________________________________ 【解析】填A truck knocked her over. 由第一段第二句可知。 2. How many people passed by during the accident? ____________________________________________________ 【解析】填There were 18 people passed by. 由第二段第一句可知。 3. Who helped the little girl? ____________________________________________________ 【解析】填A rubbish collector named Chen Xiaomei helped the little girl. 由第二段最后一句可知。 4. Did Xiao Yueyue die in the hospital? _____________________________________________________ 【解析】填Yes, she did. 由第三段最后一句可知。 5. What should we do when other people are in trouble? ______________________________________________________ 【解析】填We should be friendly and help the people who are in trouble. 由最后一段可知:我们应该友善对待和帮助处于困境中的人。 Ⅰ. 阅读短文,根据短文内容回答问题。 Two Chinese farmers sang “in the spring” in their small room after drinking in a late August evening in Beijing. A friend put their song on the Internet. And soon they became stars around China. Wang Xu is from Henan. He was born in 1967. Liu Gang is from Heilongjiang. They are among the millions of farmers who have gone to the cities to work. ( )4. On the school bus, there is always a teacher ______. A. looking after the students B. having a rest C. driving the school bus 【解析】选A。由第三段第四句“On the bus, there is always a teacher taking care of the students. ”可知。 ( )5. The passage is about ______. A. music B. school buses C. phones 【解析】选B。综合全文信息可知,本
您可能关注的文档
最近下载
- T_CNHAW 0011-2024 干眼诊疗中心分级建设要求.pdf
- 2025年道路交通安全法律法规知识竞赛题库及答案(共770题) .pdf
- ANSYS CFD-Post使用细节说明.pdf VIP
- 小学生阅读能力测试表.pdf
- 街头女郎玛吉.pdf
- 小学生心理健康教育实施现状及改进建议教学研究课题报告.docx
- 2025年山西卫生健康职业学院单招职业倾向性测试题库及完整答案1套.docx VIP
- 新苏教版小学科学三年级下册10《声音的传播》教学设计.pdf VIP
- 八年级下册物理期中复习(压轴60题19大考点)-八年级下册物理同步知识解读与专题训练(苏科版)(解析版).docx
- 2025年人教版一年级数学下册第四单元测试卷(含答案).docx VIP
文档评论(0)