- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课堂新坐标江苏专版2017高考英语二轮复习与策略题型组合练8
题型组合练(八)Ⅰ.阅读理解——文化教育(2016·大连模拟)-readers are everywhere around us.For certain fans-reading -reading.Journalist Rebacca Mead-time English woman in New York-readingin each chapter of her life,it has resonated (引起共鸣) differently.Mead evidenced the large number of ways in which really good books not only stand the test of repeated reading also recognized the mental health benefits of re-reading.Research conducted with readers in the US found that on our first readingontinues to express.As researcher Cristel Russell of the American University explained,returning to a book “brings new or renewed appreciation of both the great book and its readers”.
Its true that we often find former selves on the pages of old books (if were fond of making notes on the pages).These texts can carry us back to a time and placedirector,the writer calls upon our imaginations,using words to lead us to experience mixed feelings in literature.
Re-reading a book takes up more time本文是一篇议论文。旨在帮助我们认识重新阅读的重要性。1.The two books are mentioned in Paragraph 1 mai-________.-readersB [推理判断题。根据第一段作者提到两本书被人们重新阅读是为了引入本文话题——重新阅读。]2.The underlined expression “crack their spines” in Paragraph 2 refers to________. B.re-read them them
B [词义猜测题。根据第二段“Mead evidenced the large number of ways in which really good books not only stand the test of repeated reading可知米德证明:在很多方面好书不仅禁得住反复阅读的考验而且会在我们每次重复阅读的时候提供崭新的礼物。crack their spines表示“重新读书”。]3.It can be learned from the passage that________.we know ourselves better through re-reading experienceC [推理判断题。根据第三段“As researcher Cristel Russell of the American University explainedbook ‘brings new or renewed appreciation of both the great book and its readers’.”可知重读一本书带给这本书及其读者新的或更新的认识。4.The purpose of the passage is to________. of old books
B.focus on the mental health benefits of reading
C.bring awareness to the significance of re-reading-reading old booksC [写作意图题。通读全文并结合文章最后一段“Re-reading a book takes up more time可知本文旨在帮我们认识重新阅读的重要性。]任务型阅读——说明文communities as bases for admitting a
您可能关注的文档
最近下载
- 浅谈初中物理教学语言严密性.doc VIP
- 高压配电柜日常维护保养方案.docx VIP
- 国考物理化学真题及答案.doc VIP
- 强制氧化-尿素还原法(FO-UR)烟气脱硝成套技术.doc VIP
- 2024年江苏赛区复赛“扬子石化杯”第38届中国化学奥林匹克(初赛)选拔赛暨化学试题含答案.pdf VIP
- 招标代理服务技术方案104页.docx
- 政府采购项目招标代理机构服务投标技术方案(技术标).pptx VIP
- 2025至2030中国建筑信息模型(BIM)行业发展趋势分析与未来投资战略咨询研究报告.docx
- 2024广东建设职业技术学院招聘笔试真题含答案详解.docx VIP
- 公司法中董事对第三人责任的性质界定与归责原则研究.docx VIP
文档评论(0)