2018年江苏高考英语专题三阅读理解:第二步真题演练(三).docVIP

2018年江苏高考英语专题三阅读理解:第二步真题演练(三).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
真题演练(三) [2015·江苏] A Visitor Code ?Arrive with nothing that can harm New Zealand If you are arriving from overseas,bring no food,animal or plant material into the country.If in doubt declare it to Customs. ?Protect plants and animals Never allow dogs or other pets to run freely in areas of nesting birds,other wildlife,or where signposted. ?Get rid of rubbish Always get rid of your rubbish properly and recycle waste(e.g.,glass,paper) where possible. ?Be considerate with other waste If using a portable toilet always throw away your toilet waste at a proper waste station.In the back country,bury your toilet waste in a shallow hole away from waterways. ?Keep New Zealand’s water clean Because soaps and other wastes can harm waterways,be careful your washing water doesn’t pollute the sea,lakes and rivers. ?Take care with fire Always observe district fire bans.Be careful if you smoke or have an outdoor fire or barbecue—make sure ashes are cold before leaving. ?Camp or picnic carefully When camping or picnicking,use facilities provided. ?Keep to the track Keep to the track,where one exists,so you lessen the chance of damaging fragile plants. ?Be considerate When driving,minimize noise and observe no smoking signs. 语篇解读 本文是一篇应用文——游客行为规范。文章主要列举了去新西兰旅游应该注意的事项。 56.According to the Code,visitors should act . A.with care and respect B.with relief and pleasure C.with caution and calmness D.with attention and observation 答案 A 解析 推理判断题。根据文章的内容可知,游客去新西兰时,要当心,不要带入有可能对新西兰产生破坏的物品,也要尊重自然、保护环境,文中的各个小标题均是对该内容的体现,因此选A。 57.What are you encouraged to do when travelling in New Zealand? A.Take your own camping facilities. B.Bury glass far away from rivers. C.Follow the track for the sake of plants. D.Observe signs to approach nesting birds. 答案 C 解析 细节理解题。根据文中Keep to the track部分中的内容可知,游客要沿着路径行走,减少破坏脆弱植物的几率,因此选C。 B In the United States alone,over 100 million cell-phones are thrown away each year.Cell-phones are part of a growing mountain of electronic waste like computers and personal di

文档评论(0)

js1180 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档