- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018_2019学年高中英语模块综合检测1北师大版必修1
PAGE
PAGE 1
模块综合检测(一) Units 1-3
Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)
A
Six people are talking about the newly-built garden on the roof of their building.
Jasmine:I loved the idea when Wilber first told me about it.We had lots of meetings with our neighbors,trying to make them understand why its good to build a garden on the roof.Now people love coming here,and we have made a lot of friends!
Wilber:The whole thing wasnt easy at first.But Jasmine helped a lot.And she was really good at making people happy to donate (捐赠) money for the roof garden.
David:My kids love going up there.They sit there watching butterflies and birds.The roof garden brings them closer to nature.
Samuel:You want something green? Visit the park! Its only one block away! After the roof garden was built,small insects started flying into my room! And the kids leave mud on the stairs when they come down from the roof!
Rosie:Our building is now cooler in the summer.My baby sleeps well even on hot summer days!
Flora:Guess where these tomatoes are from! Not from the supermarket.Theyre from our roof! Its wonderful,isnt?
【语篇解读】 本文主要讲了六个人对于新建的屋顶花园发表了自己的看法。
1.Who dislikes the roof garden?
A.Jasmine B.Rosie
C.Samuel D.Flora
C [细节理解题。根据You want something green? Visit the park! Its only one block away! After the roof garden was built,small insects started flying into my room! And the kids leave mud on the stairs when they come down from the roof!可知Samuel不喜欢屋顶花园,所以选C。]
2.What does Wilber tell us?
A.Jasmine helped to get the money.
B.Tomatoes grew well on the roof.
C.Children always make stairs dirty.
D.There are birds in the roof garden.
A [细节理解题。根据But Jasmine helped a lot.And she was really good at making people happy to donate (捐赠) money for the roof garden.可知Wilber告诉我们Jasmine帮忙筹集到了钱,所以选A。]
3.What can be inferred from the interview?
A.Babies like sleeping in the roof garden.
B.Most of the speakers love the roof garden.
C.The roof tomatoes sell well in the supermarket.
D.David first came up with the idea of a r
您可能关注的文档
- 2018_2019学年高中数学复习专题七基本初等函数ⅱ(三角函数)第26讲同角的三角函数基本关系及诱导公式课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题七基本初等函数ⅱ(三角函数)第25讲任意角、弧度制及任意角的三角函数课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题七基本初等函数ⅱ(三角函数)第27讲三角函数的图象与性质课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题七基本初等函数ⅱ(三角函数)第28讲函数y=asinωx+φ的图象及应用课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题九三角恒等变换第34讲简单的三角恒等变换课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题九三角恒等变换第33讲两角和与差的正弦、余弦和正切公式课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题五统计第20讲随机抽样课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题五统计第21讲统计图表、用样本估计总体课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题八平面向量第29讲平面向量的概念及线性运算课件.ppt
- 2018_2019学年高中数学复习专题八平面向量第30讲平面向量基本定理及坐标表示课件.ppt
- 急性肾功能衰竭综合征的肾血管介入性诊治4例报告并文献复习.docx
- 基于血流动力学、镇痛效果分析右美托咪定用于老年患者髋部骨折术的效果.docx
- 价格打骨折 小心统筹车险.docx
- 交通伤导致骨盆骨折合并多发损伤患者一体化救治体系的效果研究.docx
- 多层螺旋CT与DR片诊断肋骨骨折的临床分析.docx
- 儿童肱骨髁上骨折后尺神经损伤恢复的预测因素分析.docx
- 康复联合舒适护理在手骨折患者中的应用及对其依从性的影响.docx
- 机器人辅助老年股骨粗隆间骨折内固定术后康复.docx
- 超声辅助定位在老年髋部骨折患者椎管内麻醉中的应用:前瞻性随机对照研究.docx
- 两岸《经济日报》全面合作拉开帷幕.docx
原创力文档


文档评论(0)