- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018_2019学年高考英语一轮复习Lifeinthefuture高考试卷分块专练新人教版
PAGE
PAGE
PAGE 8
Unit 3 Life in the future
高考试卷分块专练
eq \a\vs4\al(阅读理解提速练)eq \a\vs4\al(?4篇阅读+1篇七选五,限时35分钟?)
Ⅰ.阅读理解
A
If I had to choose what language to learn next, its a tough decision but itd probably be German because many people that know several languages tell me that German is their favourite language in terms of expressing themselves. And I think it might have something to do with the vast amount of vocabulary the German language has. So I think itd be really difficult but a fun challenge.
Elena (Canada, teacher)
I think Id like to learn French next because its a very romantic (浪漫的) language and it could be very useful in different job situations. Besides, I think it could help me understand English a bit more as well, since it was previously the language of diplomacy (外交).
Bryan (USA, writer)
Id love to learn Italian next. I visited Milan last year and I think it would be great to be able to speak to some of the locals. Also, its quite similar to Spanish, so I dont think it would be too confusing.
Georgina (England, Olympic swimmer)
Id really like to learn French. I actually learned it some years ago, but I havent used it in a long time and Ive forgotten it but its a language that I really enjoy speaking, and I think France is a wonderful country.
James (New Zealand, travel writer)
语篇解读:本文是一篇应用文。文中四人分别表述了自己最想学习的下一种语言并给出了理由。
1.One of the reasons why Bryan wants to learn French is that ________.
A.it is easy to learn
B.it is used frequently
C.it sounds more beautiful than English
D.it allows him to express himself more clearly
解析:选B 推理判断题。根据第二段中的“it could be very useful in different job situations”可知,在不同的工作场景中法语都非常有用。由此可推测,正是因为法语的使用频率很高,所以Bryan想学法语。
2.We can infer that Georgina ________.
A.will live in Milan
B.can speak Spanish
C.feels puzzled about her career
D.wants to make some Italian friends
解析:选B 推理判断题。根据第三段中的“its quite similar to Spanish, so I dont think it would be too confusing”可推测,因为Georgina会西班牙语,所以她认为和西班牙语很像的意大利语应该不会很难学。
3.Who is the most fear
您可能关注的文档
- 2017年高中地理工业与地理环境工业区位试题新人教版.doc
- 2017年高中地理工业与地理环境工业地域试题新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球单元检测能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球公转地理意义能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球地球圈层能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球地球宇宙环境能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球地球运动能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球太阳对地球影响能力提升训练新人教版.doc
- 2017年高中地理行星地球自转地理意义能力提升训练新人教版.doc
- 2018_2019学年度九年级数学上册第1章二次函数1.2二次函数的图象同步课堂检测新版浙教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Healthyeating高考试卷分块专练新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Lifeinthefuture讲义新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Lifestyles讲义北师大版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Makingthenews讲义新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Poems讲义新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Poems高考试卷分块专练新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习TheMillionPoundBankNote高考试卷分块专练新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Rhythm高考试卷分块专练北师大版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习TheMillionPoundBankNote讲义新人教版.doc
- 2018_2019学年高考英语一轮复习Rhythm讲义北师大版.doc
文档评论(0)