全国卷2019届高考英语一轮复习Unit3TheMillionPoundBankNote课时作业新人教版必修.docVIP

全国卷2019届高考英语一轮复习Unit3TheMillionPoundBankNote课时作业新人教版必修.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
全国卷2019届高考英语一轮复习Unit3TheMillionPoundBankNote课时作业新人教版必修

PAGE PAGE 7 Unit 3 The Million Pound Bank Note Ⅰ.阅读理解 A In what can only be described as a heroic act,a golden retriever managed to save his owners life by lying on top of him for almost 24 hours to keep him from freezing to death after slipping on ice and breaking his neck. On New Years Eve,64-year-old Bob,who chose not to reveal his last name for privacy reasons,of Petoskey,Michigan,was watching a football game between Clemson and Ohio State.It was around 10 : 30 p.m.when he decided to go outside and fetch some more wood for his fireplace wearing only long underpants,slippers and a shirt.He had taken the short,15-foot walk to the firewood shed thousands of times before,but this time his poor choice of footwear made him slip,and the fall left him unable to move. “I was screaming for help,but my nearest neighbor is about a quarter mile away and it was 10: 30 p.m.,but my Kelsey came,”Bob recalls.“By morning my voice was gone and I couldnt yell for help,but Kelsey didnt stop barking.She kept barking for help,but never left my side.She kept me warm and alert.I knew I had to hold on through this and that was my choice to stay alive.” [语篇解读] 本文是一篇记叙文。文章讲述了一条金毛猎犬在寒冷的夜晚救了自己主人的性命的故事。 1.Who saved Bobs life? A.His friend. B.His neighbor. C.His son. D.His dog. 解析:细节理解题。从文章第一段第一句中的“a golden retriever managed to save his owners life”可知,是鲍勃的狗救了他的性命。故选D项。 答案:D 2.What was the reason for Bobs slipping? A.He seldom went out at night. B.He didnt wear proper shoes. C.It was too dark to see clearly. D.The weather was freezing cold. 解析:细节理解题。从文章第二段最后一句的“but this time his poor choice of footwear made him slip,and the fall left him unable to move”可知,他穿不合适的鞋是他摔倒的主要原因。故选B项。 答案:B 3.What can be learned about Bob from the story? A.He was shy in public. B.He liked playing football. C.He lived all by himself. D.He got on well with neighbors. 解析:推理判断题。从文章第三段第一句的“but my nearest neighbor is about a quarter mile away”可以看出,鲍勃并没有提及家人,且最后是他的爱犬救了他,故可推断出鲍勃是独自生活。 答案:C B It is such a common occurrence

您可能关注的文档

文档评论(0)

专注于电脑软件的下载与安装,各种疑难问题的解决,office办公软件的咨询,文档格式转换,音视频下载等等,欢迎各位咨询!

1亿VIP精品文档

相关文档