2019版高考英语一轮基础达标选题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版.docVIP

2019版高考英语一轮基础达标选题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019版高考英语一轮基础达标选题Unit4Earthquakes(含解析)新人教版

PAGE PAGE 9 Earthquakes 李仕才 一、阅读理解。 It is quite reasonable to blame traffic jams, the cost of gas and the great speed of modern life, but manners on the road are becoming horrible.Everybody knows that the nicest men would become fierce tigers behind the wheel.It is all right to have a tiger in a cage, but to have one in the driver’s seat is another matter. Road politeness is not only good manners, but a good sense.It takes the most cool-headed drivers great patience to give up the desire to beat back when forced to face rude driving.On the other hand, a little politeness goes a long way toward reducing the possibility of quarreling and fighting.A friendly nod or a wave of thanks in answer to an act of politeness helps to create an atmosphere of goodwill and becomes so necessary in modern traffic conditions.But such behavior of politeness is by no means enough.Many drivers nowadays don’t even seem able to recognize politeness when they see it. However, misplaced politeness can also be dangerous.A typical example is the driver who waves a child crossing the street at a wrong place into the path of oncoming cars that may not be able to stop in time.The same goes for encouraging old ladies to cross the road wherever and whenever they want to. An experienced driver, whose manners are faultless, told me it would help if drivers learnt to correctly join in a traffic stream without causing total blockages that give rise to unpleasant feelings.Unfortunately, modern drivers can’t even learn to drive, let alone master the roadmanship(公路驾车技能).Years ago,experts warned us that the fast increase of the car ownership would demand more give-and-take(互谅互让) from all road users.It is high time for all of us to take this message to heart. 【解题导语】 随着车辆的增多,很多司机都有可怕的路怒症,甚至不知道什么是文明交通。专家们呼吁,司机应该互谅互让,将文明驾驶牢记在心。 1.The passage mainly talks about . A.traffic jams B.good manners C.road politeness D.modern drivers C 解析:主旨大意题。根据文章第二段第一句及第三段第一句可知, 本文主要围绕道路文明礼貌行为展开论述。故选C项。 2.Troubles on the roa

您可能关注的文档

文档评论(0)

book2017 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档