2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(七)Word版含解析.docx

2019年高考英语(全国通用)提分练考前冲刺卷(七)Word版含解析.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
考前冲刺卷(七) 第一部分 听力(略) 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节 (共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。 A Trainee Keeper Day A unique opportunity for your child (aged 12 to 16 years) to go behind the scenes at Cotswold Wildlife Park and Gardens.Your child will get the chance to gain practical experience of working with our varied animals and meet some of the keepers who look after them on a daily basis.Your child will work with one keeper in a group of up to 4 children. The Trainee Keeper Day will run from 9∶00 am to 3∶00 pm and will include activities such as mucking out(打扫畜栏) and feeding some of the animals,as well as learning about techniques we use to make sure our animals are kept well. The cost per child is £160.00 and they will be given a certificate as a souvenir of their fantastic day. You will need to provide weatherproof clothing suitable for wearing outdoors in sometimes mucky conditions and strong footwear suitable for wearing in muddy conditions.We will provide your child with other protective clothing he needs to use during the day,such as special keeper vests and gloves. Is it dangerous?Frankly speaking,working with any animal always carries a degree of risk,but the participants will be fully informed of what they should and should not do in any situation.Besides,they will be fully monitored at all times,and all necessary precautions will be taken.So far,no accident has occurred to the participants. If you have any other question,please email helen@ cotswoldwildlifepark.co.uk and we will respond as soon as we can.Please call 01993 823006 if you have any urgent questions. eq \x(语篇解读 本文是一篇应用文,主要介绍了动物饲养员体验活动的相关信息。) 1.What will Cotswold Wildlife Park and Gardens provide the participants with? A.Strong boots. B.Weatherproof jackets. C.Free breakfast. D.Keeper vests. 答案 D 解析 细节理解题。根据第四段最后一句可知,园方给参与者提供饲养员背心和手套。故选D。 2.The participants are convinced that the experience activity is . A.comfortable B.risky C.secure D.clean 答案 C 解析 推理判断题。倒数第二段园方意在说服参与

文档评论(0)

考试资料大全 + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档