- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语备课大师 【全免费】
PAGE
/
语 篇 提 能
阅读理解
A
Have you ever ridden over huge rocks or through grass as tall as a third-grader? The mountain bikers from an international biking group sure have! Reporter Ricky caught up with three of them — 18-year-old Michael Castellanos, 13-year-old Gerardo Mendez, and 16-year-old Jackie Luevano — to learn about their experiences with the group.
Rieky: How often do you ride your bikes?
Michael: Every day after school. But I ride on the weekend, too.
Gerardo: I use my bike to get to and from school and to get to my after-school program. I dont like to ride my bike if its snowing, though!
Jaekie: I only fide my bike in the summer, but when I do, I like to ride three times per week.
Ricky: Whats the difference between riding in the city and in the mountains?
Michael: You have to follow more rules and laws when you ride your bike in the city. In the mountains there are laws but not as many.
Jackie: Its harder riding in the mountains, but its quieter. The hardest part is learning to use your gears (挡). I was used to riding a city bike that doesnt have gears and then when I started to ride in the mountains I had to learn that gears make it easier to ride.
Ricky: What is the best part of the mountain rides?
Jackie: My favorite thing is getting a break from being indoors. After being inside all day, its nice to enjoy the clean air and feel the wind.
Gerardo: Our group is usually really loud, but when we ride in the mountains, we are quieter and we can hear the birds and the water.
语篇解读 本文是应用文。文章是对三位骑自行车登山爱好者的访谈。
1.Who goes to school by bike?
A. Jaekie. B. Michael.
C. Ricky. D. Gerardo.
答案与解析 D 细节理解题。根据文中的Gerardo: I use my bike to get to and from school可知。
2.The mountain biker Michael ________.
A. rides in the mountains three times a week
B. often uses gears to make it easier to ride
C. feels freer when riding in the mountains
D. likes to ride in the snow
答案与解析 C 推理判断题。根据文中的Michael: You have to follow more rules and laws when you ride your bike
您可能关注的文档
- (人教版)高一生物必修二同步练习 1.1孟德尔的豌豆杂交实验一(1) Word版含答案.doc
- (人教版)高一生物必修二同步练习 6.2基因工程及其应用 Word版含答案.doc
- (人教版)同步习题:3-2酶在工业生产中的应用(选修2).doc
- (人教版)同步习题:4-4倡导绿色消费(选修2).doc
- (人教版)同步习题:第1章《生物科学与健康》章末检测(选修2).doc
- (人教版)语文必修五单元训练:第1单元基础知识训练(含答案).doc
- (人教版)语文必修五单元训练:第2单元基础知识训练(含答案).doc
- (人教版)语文必修五同步训练:第1课-林教头风雪山神庙(含答案).doc
- (人教版)语文必修五同步训练:第3课-边城(含答案).doc
- (人教版)语文必修五同步训练:第4课-归去来兮辞-并序(含答案).doc
原创力文档


文档评论(0)