- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE 1
词汇与语法B
1、I fell and hurt myself while I ________ basketball yesterday.
A.was playing
B.am playing
C.play
D.played
答案:A
2、We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time.
A.of
B.into
C.to
D.at
答案:C
3、Don’t forget ________ the window before leaving the room.
A.to have closed
B.to close
C.having closed
D.closing
答案:B
4、You had better ________ a doctor as soon as possible.
A.seeing
B.saw
C.see
D.seen
答案:C
5、- Do you want to wait?
- Five days ________ too long for me to wait.
A.was
B.were
C.is
D.are
答案:C
6、We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.
A.way
B.choice
C.possibility
D.selection
答案:B
7、The boy is not happy at the new school. He has ________ friends there.
A.few
B.a few
C.little
D.a little
答案:A
8、____ she survived the accident is miracle.
A.What
B.That
C.As
D.Which
答案:B
9、She is not only my classmate ________ also my good friend.
A.or
B.but
C.and
D.too
答案:B
10、Tom ________ more than twenty pounds on the novel.
A.spent
B.paid
C.cost
D.took
答案:A
11、The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.
A.wide
B.so wide
C.wide enough
D.enough wide
答案:C
12、Nancy is considered to be ________ the other students in her class.
A.less intelligent
B.the most intelligent
C.intelligent as well
D.as intelligent as
答案:D
13、She wonders ____will happen to her private life in the future.
A.that
B.it
C.this
D.what
答案:D
14、________ you are leaving tomorrow, we can have dinner together tonight.
A.Since
B.While
C.For
D.Before
答案:A
15、I often see ______ the road on his way home.
A.he cross
B.him cross
C.him crossed
D.he crossing
答案:B
16、The reason I did not go abroad was _____ a job in my home town.
A.because
B.due to
C.that I got
D.because of getting
答案:C
17、Sunday is the day ____ people usually don’t go to work.
A.when
B.which
C.in which
D.that
答案:A
18、They got there an hour _____than the others.
A.early
B.much early
C.more early
D.earlier
答案:D
19、The higher the temperature, _____the
您可能关注的文档
最近下载
- 《红楼梦》中的文化娱乐与艺术表达.pptx VIP
- TZHYL-智慧医院医用耗材 SPD 供应链风险控制指南.pdf VIP
- 数据挖掘知到课后答案智慧树章节测试答案2025年春中国人民解放军国防科技大学.docx VIP
- VDA6.3潜在供方审核P1.xlsx VIP
- 电力公司线路工程资料移交清单 .pdf VIP
- 黑龙江 2023年兽医实验室考试:兽医实验室技术理论真题模拟汇编(共285题).doc VIP
- 2025至2030年中国商务服务市场调查研究及行业投资潜力预测报告.docx
- 第10课 相互了解 相互尊重 教案 人民版中华民族大家庭.pdf VIP
- 2025年七年级数学(上)第1单元《有理数易错题练习》及答案 .pdf VIP
- GB_T 20394-2019 体育用人造草.docx VIP
文档评论(0)