- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
大学英语(B)专项训练-阅读部分题型一(12) * 正误判断文章(12) As price and building costs keep rising, the do-it-yourself (DIY) trend in the U.S. continue to grow. We needed furniture for our living room, says John Ross, and we just didnt have enough money to buy it. So we decided to try making a few tables and chairs. John got married six months ago, and like many young people these days, they are struggling to make a home at a time when the cost of living is very high. The Rosses took a 2-week course for $ 280 at a night school. Now they build all their furniture and make repairs around the house. Jim Hatfield has three boys and his wife died. He has a full-time job at home as well as in a shoe-making factory. Last month, he received a car repair bill for $ 420. I was deeply upset about it. Now Ive finished a car repair course, I should be able to fix the car by myself. John and Jim are not unusual people. Most families in the country are doing everything they can to save money so they can fight the high cost of living. If you want to become a do-it-yourselfer, you can go to DIY classes. And for those who dont have time to take a course, there are books that tell you how you can do things yourself. 正误判断题目解析(12) 1. We can learn from the passage that many newly married couple find it hard to pay for what they need. A. T B. F 答案: A 2. John and his wife went to evening classes to learn how to run a DIY shop. A. T B. F 答案:B 3. When the writer says that Jim has a full-time job at home, he means Jim makes shoes in his home. A. T B. F 答案:B 4. Jim Hatfield decided to become a do-it-yourselfer when his car repairs cost too much. A. T B. F 答案:A 5. The possible title for the passage is You Can Do It Too. A. T B. F 答案:A Thank you!
您可能关注的文档
最近下载
- 免费小学生竞选班长卡通PPT模板 (31).pptx VIP
- 电动汽车控制系统及检修课件-第一部分.pptx VIP
- 高中研究性学习调查报告PPTppt.pptx VIP
- 2025年高考英语阅读理解238个抢分关键词+572个高频词.doc VIP
- 4)-A統計基礎及品質統計.ppt VIP
- 2025最新贵州省专业技术人员继续教育公需科目考试题库及答案(全)).docx VIP
- 赵海洋 十年 完整钢琴谱.pdf VIP
- 2025年高考语文备考之文言文《古文观止》训练50篇.pdf VIP
- 青岛版数学一年级上册《20以内的进位加法》单元整体备课设计.docx VIP
- 2025至2030中国跑腿服务行业市场分析及竞争形势与发展前景预测报告.docx
文档评论(0)